20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Nuditatea in sport nu este indecenta!

Un judecator american a hotarit ca doua studente care au fost acuzate de indecenta, in noiembrie, anul trecut, deoarece au facut jogging in pielea goala, nu sint vinovate deoarece nu si-au expus organele genitale in mod constient. Reprezentantul legii a mentionat ca aparatul genital feminin se situeaza in special in interiorul corpului, si avind in vedere ca unicul martor la alergare nu si-a adus aminte sa fi remarcat organele genitale ale celor doua „sportive“, inseamna ca totul s-a desfasurat in spiritul legii.

Un atlet american a intrecut un cal intr-o cursa de 80 de kilometri

Un atlet american a intrecut un cal intr-o cursa de rezistenta pe 80 de kilometri, care a avut loc in Emiratele Arabe Unite. Tom Johnson, care detine recordul pe 100 de kilometri in Statele Unite, a parcurs distanta in cinci ore si 45 de minute, intrecind calul al-Barraq cu zece secunde. Johnson, in virsta de 42 de ani, si-a masurat pentru prima data puterile cu un cal. „A fost o cursa dificila. A trebuit sa ma lupt cu caldura, nisipul, dunele si vintul“, a declarat invingatorul. Johnson a acoperit distanta fara a se opri, in timp ce animalul a trebuit sa se supuna de doua ori testelor veterinare obligatorii.

Fidelitatea, apanajul barbatilor?!

Jumatate dintre barbatii fara partenera fac dragoste doar de citeva ori pe an. Potrivit unui sondaj intreprins de revista FHM, doua treimi dintre cei intervievati au declarat ca nu si-au inselat niciodata partenera. Pe de alta parte, 17% dintre barbatii care traiesc in aceeasi casa cu parintii fac sex in fiecare zi cu partenerele lor, in timp ce doar 4% dintre cei casatoriti se bucura de acest privilegiu. De asemenea, un sfert dintre participantii la sondaj au mentionat ca nu au avut niciodata o relatie de lunga durata cu o femeie, iar majoritatea celor care au o relatie stabila fac dragoste de trei ori pe saptamina.

Sex in toaleta poti face doar de unul singur!

Doi tineri englezi au fost dati afara dintr-un supermarket deoarece au facut sex in toaleta. Paznicii magazinului au fost alertati de clientii care s-au plins de zgomotul care venea din incapere. Un angajat al companiei a batut la usa si le-a spus indragostitilor ca toaleta nu poate fi folosita de doua persoane deodata. In cele din urma tinerii au fost condusi in afara incintei si sfatuiti sa-si aleaga un loc potrivit pentru a-si satisface poftele sexuale.

Nu trage, domn’ Semaca, sint eu, perversul tau!

Politia din Germania a descoperit un cuplu de perversi care trageau cu gloante oarbe unul asupra celuilalt pentru a-si satisface fanteziile sexuale. Reprezentantii legii au intrat intr-o casa din Hamburg dupa ce vecinii au sunat la politie deoarece au auzit focuri de arma, care erau urmate mai apoi de gemete. In momentul in care au fost surprinsi, barbatul si iubita sa se jucau de-a „hotii si vardistii“, folosind arme incarcate cu gloante oarbe.

Daca esti frumos, ajungi sef!

Candidatii uriti nu au nici o sansa daca doresc sa obtina un post de conducere in cadrul Politiei din Slovacia. Reprezentantii guvernului au aflat ca in momentul in care vor fi nevoiti sa aleaga comandanti noi pentru centrele locale va trebui sa tina cont si de felul cum arata acestia. Potrivit legislatiei aprobate de parlament anul trecut, una dintre conditiile pentru un astfel de post este ca „alesul“ sa fie aratos.

Cine-i corupt merge-n guvern!

Un candidat la alegerile generale din India a promis ca, in cazul in care va fi ales, va crea un guvern in care vor intra numai ministri corupti. Barbatul a mentionat ca viitorul cabinet va fi constituit din fatarnici si infractori, in semn de protest fata de actualii politicieni ai tarii. El adora sa tina discursuri electorale cu un siret in jurul gitului si cu un topor in mina, deoarece doreste ca atentia maselor sa se indrepte catre politicienii care isi bat joc de alegatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS