12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbulanta... accidentata in fata spitalului

Ambulanta… accidentata in fata spitalului

O ambulanta Fiat Ducato a fost acrosata ieri-dimineata de un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere. Vehiculul de interventie al Serviciului de Ambulanta Dolj, cu numarul de inmatriculare DJ-02-AXU, fusese solicitat la ora 8.55 sa se deplaseze la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova pentru a transporta la Spitalul Clinic nr.1 un bolnav in coma.

In intersectia strazii Tabaci cu b-dul Maresal Ion Antonescu, toate masinile s-au oprit pentru a face loc ambulantei cu sirena si girofarul in functiune. Dinspre Parcul Romanescu a aparut insa o Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare DJ-04-YIC, care a lovit in plin ambulanta, improscindu-i cu sparturi din parbriz pe pietoni. „Ma oprisem, iar Dacia avea loc sa treaca, dar soferul s-a pierdut si n-a mai controlat masina. El a sustinut ca n-a auzit sirena si n-a vazut girofarul, ceea ce nu prea imi vine sa cred“, a declarat Ion Carut, conducatorul auto al ambulantei.

Cit despre soferul Daciei, Alexandru Stefan, de 49 de ani, din Craiova, acesta s-a ales nu doar cu autoturismul sifonat, ci si cu o amenda de 700.000 de lei si permisul de conducere suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS