3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTilhari, hoti, violatori ori perversi sexual pe post de ingeri pazitori!

Tilhari, hoti, violatori ori perversi sexual pe post de ingeri pazitori!

• La SC FEDERAL GUARD SRL au prestat 41 de infractori condamnati pentru infractiuni foarte grave • Instructorul si unul dintre agentii SC TOTAL SECURITY SRL au si ei antecedente penale • Administratori si asociati la cele doua societati sint fosti politisti (Tudor Jan si Victor Baroana), dar si renumiti camatari ai Craiovei • Bodyguarzii lui Samir Sprinceana, Cezar Enrico Constantinescu, Tudor Jan, pe de o parte, si ai lui Victor Baroana, pe de alta parte, se confrunta deschis sub privirile unor politisti prieteni ori rude prin alianta • Comanda IJP Dolj trebuie sa taie raul de la radacina pentru a evita alte lupte de strada

SC FEDERAL GUARD SRL si SC TOTAL SECURITY SRL (firme craiovene care au ca obiect de activitate paza bunurilor si valorilor unor agenti economici, protectia valorilor monetare pe timpul transportului, precum si activitati de garda de corp) au intrat in vizorul unei anumite parti a IJP Dolj dupa ce s-au confruntat, in repetate rinduri, pe strazile Craiovei. Inarmate cu sabii ninja, pistoale, bite de base-ball, fiecare dintre cele doua bande rivale incearca sa-si impuna suprematia folosind mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe. Printre cele mai putin ortodoxe se afla atragerea unor politisti cu influenta, dar si a unor jurnalisti de partea uneia sau a alteia dintre gruparile rivale. Ingrijorator este si faptul ca firmele cu pricina, conduse de fosti politisti, si-au angajat ca agenti (bodyguarzi) infractori vestiti ai Craiovei.

Violatori, tilhari, hoti, perversi sexual apara bunurile unor firme

foarte importante

Dintr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj aflam cu stupoare ca SC FEDERAL GUARD SRL, firma administrata de Samir Sprinceana, Cezar Enrico Constantinescu si Jan Tudor (ex-politist), a folosit in perioada decembrie 1998- septembrie 2001, 501 agenti – 60 dintre acestia au fost angajati fara avizul politistilor, iar 41 fusesera condamnati pentru infractiuni foarte grave.

Astfel, Constantin Brozban, de 44 de ani, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru viol, Ion Nicolae, de 29 de ani, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru tilharie, Remus Nicolae Vasile, de 26 de ani, condamnat la 1,6 ani pentru tilharie si furt calificat, Toni Cosma, de 26 de ani, condamnat la patru ani de puscarie pentru viol, lipsire de libertate si perversiuni sexuale, au pazit si unii inca pazesc bunuri si valori ale unor patroni care habar n-au ca si-au angajat lupi paznici la oi.

Si Victor Baroana (ex-politist, ca si concurentul sau, Tudor Jan) a folosit 40 de agenti fara a avea avizul politiei. Stefan Caramida, de 36 de ani, din Pielesti – Dolj, condamnat de trei ori pentru furt calificat si o data pentru ultraj contra bunelor moravuri, a fost angajat ca agent de paza si protectie, iar Ermil Constantinescu, de 33 de ani, din Craiova, condamnat la sapte luni de inchisoare pentru vatamare corporala, era angajat ca instructor agenti paza.

Conflictul dintre bodyguarzi face victime printre plutonieri

Faptul ca, intr-un fel sau altul, unii politisti craioveni s-au implicat in confruntarea celor doua bande rivale a determinat comanda IJP Dolj sa recurga la masuri. Coloneii, cei care au dat ordinele sau au primit indicatii prin telefonul mobil chiar de la infractori au fost „aspru sanctionati“ cu „mustrare scrisa“ si „avertisment“, iar plutonierii, acari Paun, ca totdeauna, au fost trimisi in fata Consiliului de Judecata. Astfel, colonelul Gheorghe Cojocariu, cel care s-a implicat in arestarea unui personaj care se afla in conflict cu nasul fiicei Domniei sale (Doru Petrescu, zis Doru Magaru, cunoscut ca facator de pantofi, dar si de ziare) a fost sanctionat aspru cu un „avertisment pentru neglijenta in indeplinirea atributiunilor profesionale“. Colonelul Ion Mita (cel care a facut economie la impulsurile telefonului sau mobil si despre care se spune ca a intocmit procesul-verbal de constatare in urma perchezitiei efectuate in casa deja vestitului „actor al ecranului“, Stelica a lu’ Dragavei, pe capota masinii la margine de codru des), a fost si Domnia sa sanctionat sever cu o mustrare scrisa pentru incalcarea unor norme elementare de tactica politieneasca. Au mai fost avertizati pentru „superficialitate in indeplinirea atributiilor“ col. Alexandru Dananae si plt. adj. Constantin Balasa. Maiorul Ion Constantin si plt. adjutanti Mihai Iacob si Stefan Ciochina au fost trimisi in fata Consiliului de Judecata. Bodyguarzii lui Tudor Jan si Victor Baroana sint bine mersi si asteapta finalizarea cercetarilor. Oamenii de afaceri craioveni care au incredintat paza bunurilor si valorilor monetare, dar unii si paza copiilor acestor baieti simpatici pot dormi linistiti. FEDERAL GUARD si TOTAL SECURITY le pot pune la dispozitie, la orice ora din zi si din noapte, agenti bine pregatiti in puscariile Romaniei. Violatori, hoti, tilhari, perversi sexual, pe alese…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS