8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe ce prefera femeile barbatii molii

De ce prefera femeile barbatii molii

Nu toate femeile se dau in vint dupa barbatii frumosi, inalti, sportivi si aratosi nevoie mare. E drept ca tot ce e frumos place oricui si nu e nevoie sa ne amintim ca fiecare dintre noi a avut, intr-o anumita perioada a vietii, mai adolescentina sau mai… sexagenara, un „coup de foudre“ pentru vreun „frumos fatal“. Griji, temeri, nopti nedormite, crize de gelozie si rupturi dureroase; cam astea au fost condimentele si ingredientele unei relatii cu vreun „perfect“. Asa ca, unele femei – mai intelepte sau mai dezamagite (iar diferenta este putin vizibila in cazul asta!) – recunosc deschis ca e mai bine, mai sanatos si mai indicat sa traiesti linga un barbat… moliu!

Precizare: Ca sa se inteleaga de la bun inceput ce e acela un moliu, trebuie sa il raportam si sa il opunem conceptului de „macho“. „Moliu“ este un barbat care nu arata (si stie ca nu arata) ca un Adonis, care are o slujba sigura, o pregtire medie sau peste, o serie de defecte vizibile si o mie de potentiale calitati ascunse, care este comod, nestrident; intr-un cuvint, un om peste care treci cu prima privire, dar la care te opresti, daca totusi cauti mai mult decit o aparenta. Intr-un cuvint, „moliul“ este….un imperfect!

Un barbat imperfect, dar cu potential

Imperfectiunea lui se poate dovedi o calitate; este o provocare pentru orice femeie care va vedea ca sta in puterea ei sa creeze un barbat …perfect. Cu mult tact si ceva rabdare, poti convinge un astfel de barbat ca este omul potrivit pentru a face o multime de lucruri utile pentru societate in general si gospodarie in particular. Se dovedeste, de regula, un tata bun; iar acesta este un motiv intemeiat pentru a face din el un sot bun. Si ce daca nu are destula ambitie?! Doar ai tu cit pentru doi! Si, chiar daca pare imposibil, poti reusi sa il convingi sa isi termine studiile, sa invete in plus ca sa obtina o slujba mai buna. Doar stii ca poate! Trebuie sa il convingi si pe el de asta si, gata! Poti fi o invidiata doamna cu un sot de succes. Nu uita insa ca el trebuie sa stie cit iti datoreaza, fara ca tu sa ii amintesti zilnic asta. Iar asa ceva, chiar ca e o provocare pentru orice caracter! E drept ca, alaturi de „moliul“ tau, viata iti va fi mai putin palpitanta; nu tu aventuri nebune, excese senzationale, exotism si fantezie. Vei dormita comod dupa-amiaza, vei sti dinainte ce cadou vei primi de ziua ta si cu greu il vei urni din siguranta calduta a caminului sau. Dar stii cel putin ca, la nevoie, va fi alaturi de tine, ca va trece cu vederea kilogramele tale suplimentare (cum si tu inchizi ochii la berica lui zilnica) si ca nu va uita de ziua ta de nastere. Chiar daca dragostea ta nu va arde cu vilvatai, ci mai molcom, vei avea parte de stabilitate si de satisfactii. In rest, in bucataria intima a unei relatii, fiecare poate aduce un ingredient potrivit. Pentru grija si atentia ta, vei fi rasplatita cu o dragoste statornica, o tandrete binefacatoare si o familie reusita. Asta, daca esti destul de rabdatoare si de norocoasa, ca sa iti gasesti „moliul“ potrivit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS