3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Kylie Minogue urca in topuri

Singleul lui Kylie Minogue, „Can’t Get You Out Of My Head“, ar putea ocupa in curind primul loc in topuri. Mult-asteptatul duel al clasamentelor, intre artista australiana si Victoria Beckham, nu a mai avut loc, in conditiile in care singleul fostei Spice Girl s-a vindut, in prima saptamina de la lansare, in mai putin de 10.000 de exemplare. In schimb, fanii lui Kylie Minogue s-au inghesuit sa cumpere noul single, propulsind-o in topuri, cu aproape 80 000 de exemplare vindute. Noul album al lui Kylie Minogue, „Fever“ , va fi scos pe piata la inceputul lunii viitoare.

Vedetele ajuta familiile celor ucisi in atentatele teroriste

Actorii Rosie O’Donnell si Jim Carrey intentioneaza sa doneze fiecare un milion de dolari, pentru fondul de ajutorare a familiilor celor care au disparut in atentatele teroriste. De asemenea, Michael Jackson se afla in fruntea unui grup de artisti care doresc sa inregistreze o piesa noua, intitulata „What More Can I Give“, cu scopul de a stringe 50 de milioane de dolari pentru supravietuitori si familiile victimelor. La rindul ei, Britney Spears va dona un dolar din fiecare bilet vindut, pentru urmatoarele sale 31 de spectacole din turneul nord-american, familiilor pompierilor si politistilor care au murit in urma actelor teroriste.

Natalie Imbruglia revine

Primul extras pe single de pe viitorul album al Nataliei Imbruglia, „White Lilies Island“, va fi difuzat de posturile de radio din Australia, incepind cu saptamina viitoare. „That Day“ va fi scos pe piata la sfirsitul lunii octombrie si va fi urmat de lansarea mult-asteptatului album al artistei, care coincide cu lansarea albumului lui Britney Spears. Natalie Imbruglia spune insa ca nu se teme de concurenta, deoarece stilul sau difera de cel al printesei muzicii pop.

Gabrielle scoate un album greatest hits

Gabrielle va lansa in curind un album greatest hits. Colectia va include citeva dintre piesele artistei care s-au bucurat de mare succes, precum „Dreams“, „Rise“, „When A Woman“ sau „Should I Stay“. Albumul, care nu are inca un titlu, va fi lansat in luna noiembrie.

Bruce Springsteen lanseaza un dublu DVD

Bruce Springsteen va lansa in luna noiembrie un dublu DVD care va contine fragmente ale unor inregistrari live. De asemenea, noua aparitie DVD, care poarta numele de „Bruce Springsteen and the E Street Band – Live In New York City“, va mai include 11 piese inregistrate in concerte, un interviu de 15 minute si inregistrari din timpul repetitiilor pentru concerte. Printre piesele care vor aparea pe DVD se numara „Backstreets“, „Don’t Look Back“, „Darkness“ si „Born in the USA“.

Mariah Carey – vedeta de cinema

In ciuda problemelor de sanatate cu care Mariah Carey s-a confruntat in ultima perioada si a evenimentelor tragice care au zguduit SUA, producatorii filmului „Glitter“ au hotarit sa nu mai amine lansarea acestuia. Filmul in care Mariah Carey joaca rolul principal va fi difuzat astazi in premiera la Los Angeles, dupa o intirziere de aproape doua luni. Intirzierea s-a datorat sanatatii instabile a divei, care a fost internata intr-o clinica de psihiatrie. „Glitter“ este singurul film important scos pe piata saptamina aceasta, insa ceremonia de lansare nu va avea fastul obisnuit, deoarece America este inca in doliu, in urma atentatelor teroriste de la New York si Washington.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS