12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Cindy Crawford e din nou mamica

Supermodelul Cindy Crawford a nascut, luni, la Los Angeles, o fetita, al doilea copil al ei cu omul de afaceri Rande Gerber, a anuntat presa americana. Fetita a primit numele Kaya Jordan si este perfect sanatoasa si dolofana. Cindy Crawford, 35 de ani si Rande Gerber mai au un baietel pe nume Presley Walker, care s-a nascut in iulie 1999.

De la Julia pentru Kate

Julia Roberts, care s-a despartit in luna iunie de iubitul sau Benjamin Bratt, a incurajat-o pe actrita Kate Winslet, care se afla in plin divort de regizorul Jim Threapleton, a anuntat presa britanica. Kate Winslat a anuntat luni ca s-a separat de sotul sau, la mai putin de trei ani de la casatorie. Ea le-a marturisit reporterilor britanici ca Julia Roberts i-a trimis un extravagant buchet de flori. „Florile sint de la Julia. Nu vreau sa existe nici o speculatie privind expeditorul lor. Ii multumesc Juliei pentru flori si pentru mesajul pe care mi l-a trimis“, a declarat actrita britanica, celebra pentru rolul din „Titanic“. Potrivit bunicului lui Jim Threapleton, acesta nu a mai suportat presiunea pe care o exercita uriasul succes al sotiei sale, in timp ce propria lui cariera s-a impotmolit. Se pare ca motivele pentru care Julia Roberts s-a despartit de Benjamin Bratt sint foarte asemanatoare.

Kate Moss, o soferita cu ghinion

Kate Moss a fost usor ranita la umar joi, intr-un accident de circulatie, fiind internata pentru scurt timp, informeaza AFP. Top-modelul in virsta de 27 de ani se indrepta catre la o filmare cind Range Roverul in care se afla a lovit un alt vehicul, in circumstante neprecizate. Accidentul a avut loc la sfirsitul diminetii, pe autostrada A13, in apropiere de localitatea britanica Orsett. Dupa ciocnire, Kate Moss a fost dusa la Spitalul din Basildon cu un elicopter. Ea a fost externata la putina vreme dupa aceea. Soferul masinii modelului a fost ranit usor la git. Si el a fost internat, la fel ca ceilalti doi pasageri ai masinii. Potrivit pompierilor din Essex, unul dintre acestia a trebuit sa fie descarcerat.

„Broscuta“ Paul McCartney

Dupa Madonna, si Paul McCartney si-a imprumutat vocea unui personaj dintr-un film de animatie. El va interpreta vocea unei broscute in filmul „Tuesday“, care va fi prezentat in cadrul Festivalului de la Venetia. Filmul, regizat de britanicul Geoff Dunbar, este povestea unui grup de broscute care traverseaza SUA pentru a ajunge la show-ul lui David Letterman. Paul McCartney, care semneaza coloana sonora a filmului, a hotarit sa dedice „Tuesday“ memoriei sotiei sale, Linda, care a murit de cancer la sin in urma cu trei ani.

Kylie Minogue lanseaza…Febra

Noul album al solistei Kylie Minogue, intitulat „Fever“, va fi lansat luna viitoare, in timp ce noul single va fi disponibil in magazine incepind de saptamina viitoare. Fanii pot achizitiona single-ul „Can’t Get You Out Of My Head“ in doua versiuni: pe CD1 mai sint prezentate si doua piese noi, „Boy“ si „Rendez-vous At Sunset“, iar pe CD2 va fi mixajul single-ului de pe album, plus alte mixaje ale acestuia realizate de k & m, Plastika si Superchumbo.

„Prima Dragoste“ a Nadinei

Cintareata Nadine si-a lansat joi, la clubul bucurestean Twice, albumul „Prima Dragoste“. Albumul contine zece piese si trei videoclipuri si, dupa cum a declarat interpreta, reprezinta o revenire la succesul avut in primavara acestui an cu E.P.-ul „Fericirea ta“. Primul single al albumului este „Cerul meu“, care, in varianta remixata, a intrat deja in topul celor mai difuzate 100 de piese romanesti. Lansarea albumului a fost insotita de un minirecital al cintaretei, care a interpretat hiturile „Fericirea ta“, „Cerul meu“ si „Prima dragoste“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS