17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTaranistului Calin Catalin Chirita i s-a trintit usa in nas

Taranistului Calin Catalin Chirita i s-a trintit usa in nas

Taranistii sau, mai bine zis, ceea ce a mai ramas din partidul lor dupa ce s-au divizat in grupari, grupulete si alte gasti si dupa ce s-au saturat sa se tot scuipe prin intermediul presei de la Bucuresti, si-au mutat cruciada in teritoriu.

Ieri, tocmai la prinzul cel mare, una dintre gruparile taraniste, cea in care Calin Catalin Chirita detine functia de secretar al partidului, i-a convocat pe ziaristii craioveni la o conferinta de presa. Conform comunicatului de presa avertizator, intilnirea urma sa aiba loc la sediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova. Nimic neobisnuit pina aici. Toate partidele politice fac conferinte de presa. Gruparea Chirita, nefiind agreata de taranistii doljeni, cei care tin cheile de la sediul partidului, nu avea unde sa isi sustina conferinta de presa. Astfel, ei au fost nevoiti sa faca „un mic aranjament verbal“ cu un administratoras sau directoras, nici ei nu stiau prea bine (dar era ceva cu „-as“) de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport si acesta sa le deschida o sala de curs. Cel putin asa si-a amintit David Draghici, membru in PNTCD Olt. Pe catedra profesorului au aparut ca prin farmec o fata de masa alba, doua glastre cu flori, citeva sticle de apa minerala si ceva alune pentru ziaristi. Numai ca, in graba lor, organizatorii au uitat sa ceara aprobare de la rectorul Universitatii Craiova sau macar de la decanul facultatii respective. Si uite-asa s-a trezit taranistul Chirita, care a intirziiat mai bine de o ora, ca a ramas pe dinafara (la propriu!) deoarece sala destinata conferintei sale de presa a fost zavorita. Tot la propriu! Ion Rinderu, decanul facultatii, impreuna cu Lucian Buse, prodecanul Universitatii din Craiova, s-au opus vehement sustinerii unei conferinte de presa in incinta Facultatii de Educatie Fizica si Sport deoarece nu s-au urmat caile legale pentru obtinerea aprobarii.

Suparati ca sint pur si simplu dati afara si lasati ca niste ciini in ploaie (la propriu), taranistii, ca sa nu rateze totusi intilnirea cu ziaristii craioveni, le-au propus acestora sa tina conferinta de presa la …circiuma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS