14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLuana Ibaka descifreaza stilul starurilor

Luana Ibaka descifreaza stilul starurilor

Luana Ibaka lanseaza azi cea de-a treia emisiune pe B1 TV, sub genericul „Star Style“, un program care prezinta in premiera absoluta reteta unei imagini de success.


Inspirata de evolutia spectaculoasa a stilului in care românul cheltuieste pentru a avea o imagine impecabila – casa, masina, vestimentatie – Luana continua experienta de doi ani a emisiunilor „Caminul de cinci stele“ si „Totul despre casa mea“, cu un program monden „Star style – Shopping de 5 stele“.


Pentru ca shopping-ul este parte din viata noastra, Luana propune transformarea acestuia intr-o activitate de cinci stele prin intermediul careia febra cumparaturilor se poate materializa intr-un avantaj de imagine.


Emisiunea abordeaza subi-ecte de interes precum: schimbari de look, garderoba vedetelor, trend si stil, direct de pe catwalk, servicii din industria frumusetii, masini de lux, pretul corect pentru tot ce vedem in reviste sau vitrine. Invitatii Luanei sunt personaje cu notorietate din lumea artistica si a afacerilor care isi vor explica alegerile pe care le fac atunci când isi cheltuie banii, deoarece pentru ei nimic nu e intâmplator, fiecare detaliu de look este identificat cu un model.


„Shopping-ul ne atrage ca un magnet, indiferent de vârsta sau bugete, serviciile din domeniul frumusetii, a intretinerii corporale sau ale divertismentului ne ocupa din timp aproape zilnic, motiv pentru care a fi informat a devenit un lucru esential. Avem specialisti in fiecare domeniu, de ce sa nu ii aducem macar o data pe saptamâna in prim-plan?“, este de parere Luana Ibaka. Emisiunea „Star Style“ va fi, in fiecare duminica, o optiune pentru telestectatorii B1 TV care vor sa fie la curent cu tot ce tine de look, trend, stil, dar si sanatate si petrecerea unui timp liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS