17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie cu emotii pentru Energo

Victorie cu emotii pentru Energo

Asa cum anuntase antrenorul Vali Nistoran, Energoconstructia Craiova nu a avut duminica un meci usor cu Informatica Timisoara, echipa pe care a invins-o cu 4-3 (1-0), dupa un final cu emotii. Energo conducea la pauza doar cu 1-0, prin reusita lui Florescu, dar la inceputul partii a doua craiovenii au lasat impresia ca vor invinge la scor, dupa ce au mai punctat de trei ori, prin nou-venitul Burada si Sorin Chivu (doua goluri). Insa, pe fondul relaxarii jucatorilor din Banie, banatenii au inscris si ei rapid trei goluri. La scorul de 4-3, in ultimele doua minute ale meciului, Energo a jucat la trecerea timpului si a reusit sa obtina toate cele trei puncte.


Nistoran a trimis in teren echipa: Rizan – Pantelimon, Chiliman, Cioboiu, Florescu. Au mai intrat: Chivu, Rotaru, Bugala, Mihalache, Burada.


Celelalte rezultate: Poli Timisoara – Odorheiu Secuiesc 2-6, Cosmos Pitesti – United Galati 3-0, Clujana Cluj-Napoca – Metropolis Bucuresti 18-6, Moldocor Piatra Neamt – CSM Focsani 2-1, Athletic Club Bucuresti – Quasar Deva 9-1. Derbiul etapei viitoare, dintre ACS Odorheiu Secuiesc si Energoconstructia Craiova, va avea loc sâmbata, de la ora 11.00, si va fi transmis in direct pe B1TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS