17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElev de liceu, răpit, bătut și sechestrat

Elev de liceu, răpit, bătut și sechestrat

Un elev de liceu a reușit să scape cu viață după ce a fost răpit, bătut și sechestrat de doi indivizi. Timp de două ore, acesta a fost lovit cu bestialitate de un tânăr de 18 ani și de fratele acestuia, de 34 de ani. 

Conflictul a pornit de la un simplu schimb de mesaje între victimă și agresorul de 18 ani. În noaptea de 7 spre 8 septembrie, cei doi agresori l-au atras într-o capcană. Ei au pretextat că au nevoie de transport de la Huși la Văleni. Ajuns în casa unuia dintre agresori, tânărul a fost lovit violent și a fost amenințat cu moartea și mutilarea.

Norocul victimei a fost că a reușit să trimită un mesaj de ajutor unui prieten, care a sunat imediat la Poliție. Tatăl băiatului a sosit primul la locul incidentului și a reușit să-l salveze. În casa unde s-au petrecut ororile se afla și soția agresorului de 34 de ani, dar și copilul lor de 4 ani.

A fost deschis un dosar penal, portrivit stiridinromania.ro. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Fratele său de 18 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Citeşte şi: Două femei şi un bebeluş, la spital după un accident în lanț într-un sens giratoriu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS