19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un leu umblă liber pe străzile din Berlin

(VIDEO) Un leu umblă liber pe străzile din Berlin

-

Poliţia a avertizat joi populaţia de la periferia de sud-vest a Berlinului să rămână în case, întrucât pe străzi umblă liber un leu, scrie Reuters.

O acțiune a poliţiei care a început în timpul nopții și la care iau parte și două elicoptere a fost extinsă în primele ore ale zilei de joi. 100 de agenţi cu puşti cu tranchilizante caută animalul. Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al poliţiei din Brandenburg, landul care înconjoară capitala germană.

„În prezent, lucrăm pornind de la ipoteza că animalul este o leoaică”, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt.

Avertisment pentru localnici

Joi, poliţia din Berlin a transmis pe Twitter că zona aflată în alertă maximă includea periferia sudică a capitalei. Zona de căutare acoperă municipalităţile Kleinmachnow şi Stahnsdorf din Brandenburg.

Biroul federal de protecţie civilă din Germania a emis un avertisment pentru localnici. Le-a recomandat, de asemenea, să ţină în casă orice animal de companie.

Întrebat de unde ar fi putut proveni animalul sălbatic, purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că nu este clar. El a precizat că în zonă există grădini zoologice şi un circ, dar că niciunul dintre aceste locuri nu a anunțat dispariţia vreunui animal.

Citeşte şi: Copil de cinci ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce probleme ginecologice se pot rezolva laparoscopic. Pacientele din...

Pacientele din Craiova şi împrejurimi au posibilitatea de a...

ȘTIRI GdS