16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Johnny Depp, primit cu ovaţii la Festivalul de la Cannes

(VIDEO) Johnny Depp, primit cu ovaţii la Festivalul de la Cannes

-

Johnny Depp, primit cu ovaţii la Festivalul de la Cannes. Johnny Depp a respins miercuri sugestiile că prezența sa la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, unde a asistat la premiera celui mai nou film al său, ar fi o „revenire”, admițând însă că s-a simțit boicotat de Hollywood din cauza acuzațiilor aduse de fosta soție, actrița Amber Heard, relatează Reuters.

„Mă tot gândesc la cuvântul ‘revenire’, pentru că nu am plecat nicăieri”, a declarat Depp miercuri în timpul conferinței de presă despre film.

„Da, poate oamenii nu m-au mai sunat din diverse motive sau teamă la momentul respectiv, dar nu am plecat nicăieri”, a subliniat el.

Johnny Depp a primit ovații la luxosul Grand Theatre Lumiere

Jeanne du Barry, în care Depp interpretează rolul regelui Ludovic al XV-lea, a primit ovații în picioare timp de șapte minute la luxosul Grand Theatre Lumiere, unde a avut premiera marți seara.

Filmul, realizat de actrița și regizoarea franceză Maïwenn Le Besco, cunoscut sub numele de Maïwenn, prezintă viața curtezanei franceze Madame du Barry, care a avut o ascensiune furtunoasă pe scara socială de la Versailles pentru a deveni favorita regelui.

Maïwenn a declarat că l-a ales pe Depp, care vorbește franceza, pentru rol pentru că urma să îmbrățișeze și să sărute pe oricine va interpreta acest rol și dorea să aibă o conexiune emoțională puternică cu actorul care îl va interpreta.

„M-am îndrăgostit cu adevărat de el în acest rol”, a spus ea.

Johnny Depp, boicotat de Hollywood

Anul trecut, Depp a obținut o victorie aproape totală într-un proces de defăimare extrem de mediatizat în SUA împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, juriul acordându-i peste 10 milioane de dolari daune după ce Heard a sugerat într-un articol publicat de The Washington Post în decembrie 2018 că actorul s-ar face vinovat de violență conjugală.

Citeşte şi: O tânără a fost prinsă cu droguri la intrarea în Parlament

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un tânăr băut și fără permis a plecat la...

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă noapte că pe strada...

ȘTIRI GdS