16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinși băuți la volan

Doljeni prinși băuți la volan

Doi doljeni au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme având alcoolemii de 1,57, respectiv 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției nr.2 Rurală Breasta au depistat, aseară, un bărbat de 35 de ani, din comuna Cernătești, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 606 C, în localitatea Ștefănel.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În aceeași noapte, ora 23.54, polițiști din cadrul Secției nr.14 Rurală Bârca au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Goicea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561, în localitatea Bârca.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS