13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Viata dumneavoastra e formata in cea mai mare parte din zile in care mergeti cu toata viteza pentru a va atinge scopurile, dar luni si marti nu fac parte dintre acele zile. Desigur, va urmati destinul, dar in ritmul unui bebelus care inca nu a invatat sa mearga. Mersul de-a busilea devine insa un adevarat jogging miercuri si joi, dar e dificil sa tineti pasul câta vreme aveti un mobil lipit parca de ureche. Vineri si sâmbata sunt zile clare, posibil zile in care stati cu familia. Duminica se incadreaza in rândul celor romantice.


Taur


Intensitatea este remarcabila. Instinctul va spunea de un timp ca se crea ceva intre dumneavoastra si cineva anume, dar luni si marti devine de netagaduit. Indiferent daca este vorba de cineva pe care abia l-ati cunoscut sau pe care il stiti de ceva vreme, lucrurile iau o noua intorsatura, adevarata cotitura in viata, si ajungeti sa puneti problema in cauza in mod explicit.


Miercuri si joi au un impact interesant asupra dumneavoastra. Sunteti agitat si va miscati intruna. Nu e nici o graba, dar dumneavoastra va grabiti si nu va sta in caracter. Vineri si sâmbata, incercati sa-i explicati ce va framânta unui prieten, poate la cina. Impartasiti-va entuziasmul, apoi va puteti petrece duminica in compania persoanei iubite.


Gemeni


Deschideti bine ochii si fiti atent la ce se intâmpla in jurul dumneavoastra. Luni si marti, claritatea este lege si obstacolul principal in calea ei sunt persoanele curioase.


Precum multe insecte bâzâitoare, aceste persoane creeaza agitatie in ceea ce priveste variate aspecte, in general, irelevante. Abunda informatiile gresite. Miercuri si joi, iesiti putin din ale dumneavoastra pentru a interactiona cu ceilalti, dar tineti minte ca discutiile cele mai utile le veti avea cu oameni straini. In week-end, ar fi bine sa gasiti modalitati de a va destinde care sa nu necesite bani.


Rac


Unele idei sunt sortite esecului din start. Asa ca nu va mai faceti griji daca ale dumneavoastra vin cu intregul context – ceea ce conteaza este sa le expuneti, ca sa vedeti ce merge si ce nu. Oamenii cu idei, oricât de nefinisate, sunt motorul progresului. Lasati-i pe altii sa se ocupe de detalii. Sa nu va pese cui i se va acorda meritul. La mijlocul saptamânii, cu toata creativitatea din jur, unele persoane vor fi ezitante sau se vor simti excluse. Convingeti-le sa participe. Vineri si sâmbata se definesc prin noi inceputuri. Duminica faceti o investitie.


Leu


Luni aveti o dilema – care nu ar fi aparut daca era vorba de o problema, cu doar doua optiuni. A amâna o decizie nu e tocmai o politica gresita in acest moment. Concentrati-va pe terminarea unor proiecte deja incepute. Apoi, miercuri si joi, cautati sprijin printre prieteni, s-ar putea sa va ajute dându-va o varietate de idei. E posibil sa fiti de acord cu unul dintre ei si sa ajungeti la o solutie. Vineri si sâmbata sunt zile linistite, in care va simtiti confortabil si in largul dumneavoastra. Duminica, tot ce aveti nevoie va este la indemâna.


Fecioara


Marilor scriitori le vin cele mai inspirate idei tocmai in timp ce privesc absenti pe fereastra. Deciziile majore in afaceri vin de cele mai multe ori de exemplu la o pizza. Luni si marti incercati sa faceti ceva intr-un mediu cât mai relaxant. Spre mijlocul saptamânii, nu mai aveti deloc timp pentru a lânceziti in fata ferestrei sau pentru pizza – de fapt, trebuie sa trageti cât mai mult de dumneavoastra ca sa apucati sa va terminati toate treburile. Vineri si sâmbata sunt zile nebune, pline de agitatie. Nici duminica nu va fi tocmai relaxanta. Dar puteti fi flexibil si asta va va ajuta sa rezistati. Nu va dati batut!


Balanta


Luni si marti va straduiti din rasputeri sa capatati o perspectiva mai buna asupra felului in care functioneaza lumea in general. Va doriti mult o privire de ansamblu – daca ati putea sa va urcati intr-un elicopter ca sa o capatati, ati face-o! Spre mijlocul saptamânii, lucrati foarte mult cu o varietate de oameni si va simtiti in acelasi timp stimulat si coplesit de energia lor. Lasati-va dus de val! Nu exagerati cu analizele. Fiti atent la ce puteti afla. Vineri si sâmbata sunt goale de orice gând legat de elicoptere sau de multimi – sunteti de-a dreptul relaxat in timp ce munciti. Va simtiti bine terminându-va treburile. Duminica, ascultati cu atentie.


Scorpion


Un sentiment rar va domina la inceputul saptamânii. Unul entuziast. Are legatura cu o relatie, posibil romantica, ce v-ar putea face sa fiti mai curajos ca de obicei. Luni si marti, dominati de asemenea infruntarile, forta si sporturile. E un inceput incitant pentru o saptamâna vesela si productiva, desi ar fi poate prea mult spus ca miercuri si joi sunt foarte vesele. Aveti de indeplinit un milion de sarcini marunte pe care va dati peste cap sa le rezolvati. Vineri si sâmbata insa, nu faceti nici un fel de efort. Dumneavoastra si prietenii dumneavoastra comunicati excelent, aproape telepatic. Duminica, sunteti linistit si retras.


Sagetator


Luni si marti ar fi bine sa incercati sa va adunati, sa puneti totul in ordine si sa-i indatorati pe ceilalti. Chiar si cele mai marunte lucruri va pot aduce satisfactii deosebite. Aceasta e adevarat cel putin pâna miercuri si joi, când incepe sa se diminueze. O conversatie filosofica ar fi mai potrivita decât orice altceva. Vineri si sâmbata, pe de alta parte, nu mai terminati cu diferite conversatii marunte. Intr-o zi aveti chef sa vorbiti; in urmatoarea nu mai aveti. Faceti ce va indeamna instinctul. Duminica, sunteti foarte vesel.


Capricorn


Luni si marti, incercati sa va relaxati, la un picnic sau ceva asemanator. Daca aveti alte lucruri in program, straduiti-va sa va faceti putin timp pentru destindere – mai ales cu cineva pe care-l iubiti. Miercuri si joi sunteti axat mai mult pe munca, sau cel putin pe diferite sarcini. Va puteti astepta la un numar coplesitor de e-mailuri. Apoi, vineri si sâmbata, concentrati-va eforturile asupra caminului. Poate ar fi bine sa incepeti sa redecorati daca aveati asa ceva in plan. Si duminica ar fi bine sa ramâneti tot acasa.


Varsator


O descoperire va ia prin surprindere la inceputul saptamânii. Dintr-o data, trecutul revine in atentia dumneavoastra, intr-o maniera in care n-a mai facut-o pâna acum – extrem de instructiva. Acesta este doar inceputul pentru ceea ce apare miercuri, adica o poveste de dragoste incendiara incipienta sau intensificarea uneia deja existente. Joi, de asemenea, totul e atât de roz. E deci natural ca vineri sa fiti in urma cu toate, si trebuie sa le terminati desi nu aveti deloc chef de ele. Sâmbata munciti pe brânci, dar duminica e o noua zi dedicata dumneavoastra si persoanei iubite.


Pesti


Inceputul saptamânii e marcat de iubire si de frumusete; astfel luati startul cu dreptul. Marti, rasfatati-va un pic: luati o masa buna si mergeti acasa devreme (in bratele cuiva anume poate?), deoarece miercuri aveti nevoie de cât mai multa energie cu putinta. Mijlocul saptamânii este destul de incarcat; putin cam obositor, atâta tot. Va puteti descurca. Oricum, nu va asteptati la lucruri clare sau la indicatii in ceea ce priveste ceea ce aveti de facut. Apoi, vineri, aveti din nou timp pentru persoana iubita, ca sâmbata sa inotati pur si simplu in dragoste. Un sfârsit de saptamâna ideal! Duminica, ar fi bine sa faceti putina miscare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS