14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn băiat de 9 ani din SUA a omorât o vecină adolescentă pentru o sticlă de suc

Un băiat de 9 ani din SUA a omorât o vecină adolescentă pentru o sticlă de suc

O adolescentă din oraşul american Baltimore a fost împușcată mortal de un băiat de nouă ani, cu care se juca pe terasa casei, după ce s-au certat pentru o sticlă de suc, scrie Observatornews.

Nykayla Strawder, în vârstă de 15 ani, a fost găsită de familia ei moartă, pe terasa casei, cu răni cauzate de împușcături. Rudele susțin că un băiat de nouă ani a împușcat-o „cu sânge rece” când ea a cerut să-i fie returnată băutura, relatează Mirror

Polițiştii au spus inițial că Strawder și vecinul ei în vârstă de nouă ani se jucau cu o armă încărcată, pe veranda casei fetei din Baltimore, SUA, sâmbătă seară.

Ei au spus că băiatul, în vârstă de nouă ani, a împușcat „în mod accidental” adolescenta în cap, înainte de a arunca arma și a fugi de la fața locului.

Poliția a descoperit ulterior că arma de foc este înregistrată pe numele unui membru al familiei băiatului, care lucrează ca agent de pază.

Ucisă din cauza unei sticle de suc

Conform legii din Maryland, copilul nu poate fi acuzat penal din cauza vârstei sale.

Cu toate acestea, rudele lui Nykayla cer procurorilor să depună acuzații penale împotriva copilului, susținând că el le-a ucis fiica intenționat din cauza unei sticle de suc.

Cei dragi au organizat marți o ceremonie pentru a o onora pe adolescentă și pentru a-și exprima supărarea față de anchetă, cu privire la moartea sa.

„Nu aș putea să vă descriu cum se simte să-mi găsesc copilul pe veranda mea, în propria casă, ucis. El i-a luat băutura fiicei mele și iar când ea a cerut-o înapoi, el a ridicat pistolul în dreptul capului copilului meu și a ucis-o cu sânge rece.

Nu se jucau deloc cu pistolul! Cum să nu observi că ți-a dispărut arma?! Nu există nicio scuză, să știi că există un copil în casă și să nu îți ții arma ascunsă!

Fiica noastră nu se va întoarce niciodată. Ne vom uita la fiica noastră într-un sicriu. Nu o voi mai vedea niciodată zâmbind”, a declarat tatăl fetei, Dontay Jones. 

Legea Maryland susține că a lăsa o armă la îndemâna unui minor este o contravenție pedepsită cu o amendă de 1.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS