16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalChristophe Galtier îi ia locul lui Pochettino pe banca lui PSG

Christophe Galtier îi ia locul lui Pochettino pe banca lui PSG

Paris Saint-Germain are un nou antrenor. După demisia argentinianului Mauricio Pochettino, gruparea pariziană îl va numi marţi pe Christophe Galtier cu un obiectiv evident, Liga Campionilor. Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la ora 14:00 la arena Parc des Princes.

Deşi PSG nu a confirmat semnarea contractului de către noul antrenor, luni seara Galtier a apărut în faţa camerelor de filmat şi a presei, alături de noul consilier sportiv Luis Campos, la sediul administrativ al clubului de la Boulogne-Billancourt (sud-vestul Parisului).

Acordul dintre Paris Saint-Germain şi Pochettino era valabil până în iunie 2023, iar cele două părţi au trebuit să ajungă la un compromis.

Responsabilii parizieni au făcut presiuni în negocieri pentru reducerea despăgubirilor stabilite pentru plecarea antrenorului, care la rândul său nu a văzut niciun motiv să facă o favoare clubului care i-a cerut să plece pe 10 iunie.

Citeşte şi: Blaturi istorice în fotbalul din Sierra Leone: 187 de goluri în două meciuri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS