13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) TIR încărcat cu nacele, izbit de parapet la Călimănești. Pericol de incendiu

(VIDEO) TIR încărcat cu nacele, izbit de parapet la Călimănești. Pericol de incendiu

-

Șoferul unui TIR încărcat cu nacele a pierdut controlul volanului și a intrat în parapet pe centura ocolitoare a orașului Călimănești. În urma impactului, rezervorul de carburant s-a spart, iar motorina a curs pe carosabil. Pompierii intervin la fața locului fiindcă există pericolul să izbucnească un incendiu. 

Traficul rutier este blocat luni după-amiaza pe centura ocolitoare a orasului Călimănești, în urma unui accident, potrivit ISU Vâlcea. 

„Pompierii militari din cadrul ISU Valcea au fost solicitați în jurul orei 15.45, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a unui eventual incendiu în urma producerii unui accident rutier produs în Călimănești, pe DN7 (centura ocolitoare a orasului)”, potrivit ISU Vâlcea.

„Șoferul unui autocamion încărcat cu nacele a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat spargerea rezervorului de carburant, existând scurgeri de motorină pe carosabil”, informează reprezentanții ISU Vâlcea.

Traficul rutier este blocat, până la restabilirea situației de normalitate. Din fericire nimeni nu a a fost rănit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS