14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIlfovean reținut de polițiștii craioveni pentru furt

Ilfovean reținut de polițiștii craioveni pentru furt

-

Un bărbat de 42 de ani din județul Ilfov, bănuit de săvârșirea a patru infracțiuni de furt, a fost reținut de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova.

Polițiștii Secției nr.2 Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras două biciclete, una din curtea interioară a unei societăți comerciale, iar a doua curtea interioară a unei unități medicale, ambele din municipiul Craiova.

Polițiștii Secției nr. 2 Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras o bicicletă din curtea interioară a unui cămin studențesc, din municipiu.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova, a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din comuna Domnești, județul Ilfov, bănuit de comiterea furturilor.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este bănuit și de furtul unui portofel și a unui telefon mobil, în data de 18 iunie, de pe terasa unui bar din Parcul Nicolae Romanescu.

Prejudiciile au fost recuperate în totalitate și restituite persoanelor vătămate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pajişte pentru relaxare la Mercur şi „upgrade” pentru fântânile...

Primăria Craiova a demarat acţiunile pentru proiectul de regenerare...

ȘTIRI GdS