14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCetăţean spaniol, bătut crunt de trei doljeni

Cetăţean spaniol, bătut crunt de trei doljeni

Un cetăţean spaniol a fost internat cu picioarele rupte şi mai multe leziuni la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce a fost agresat de trei bărbaţi. Incidentul violent a avut loc duminică, în localitatea doljeană Ciupercenii Noi. Poliţiştii doljeni spun că a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii din Poiana Mare s-au sesizat din oficiu depre incidentul violent.

„La data de 22 mai, în jurul orelor 17:25, poliţiştii Secţiei Rurale Poiana Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în comuna Ciupercenii Noi, are loc un conflict între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit de urgenţă, conflictul fiind aplanat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, între patru bărbaţi, respectiv un bărbat de 47 de ani, cetăţean spaniol şi trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 50 şi 64 de ani, toţi din comuna Ciupercenii Noi, a avut loc un conflict spontan. Întrucât bărbatul de 47 de ani a acuzat că a suferit vătămări, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au explicat poliţiştii doljeni.

Victima, internată la Spitalul de Urgenţă Craiova

Rudele bărbatului bătut au precizat pentru GdS că acesta are ambele picioare rupte, dar şi alte leziuni. Ar fi fost agresat de patru bărbaţi, nu de trei, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din localitate.

„Din câte îşi aminteşte, a discutat cu un bărbat, într-un bar din comună. După aceea a fost atacat de mai multe persoane, care se aflau la o masă vecină. L-au lăsat să zacă în drum, ca pe un câine. Are ambele picioare rupte, lovituri la faţa şi arcadă”, au explicat rudele bărbatului agresat.

Poliţiştii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Se pare că nu a fost dispusă nici o măsura preventivă faţă de agresori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS