12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Greva la handbal

Handbalistii gorjeni nu au efectuat antrenamentul de ieri-dimineata, solicitind plata salariilor pe ultimele doua luni

Componentii lotului echipei de handbal Lignitul Pinoasa Tirgu Jiu nu au participat ieri la primul antrenament, protestind astfel fata de neplata salariilor pe ultimele doua luni. Desi au fost prezenti la Sala Sporturilor, handbalistii nu s-au antrenat, anuntindu-l pe tehnicianul Florin Voiculescu ca doresc sa discute cu conducerea atit problema salariilor, cit si a primelor mici pe care le-au primit.

Problema a fost rezolvata de conducere tot ieri, presedintele Consiliului de Administratie al Handbal Club Lignitul Pinoasa, Cornel Popescu deplasindu-se la fata locului.

Conducerea a recunoscut ca au fost probleme cu plata salariilor din cauza transformarii in club de handbal a fostei asociatii sportive Lignitul Pinoasa. In ceea ce priveste primele de joc, Cornel Popescu a spus ca acestea au fost achitate conform celor prevazute in Contractul colectiv de munca si in Regulamentul de Ordine Interioara. Presedintele le-a promis handbalistilor ca solicitarile lor se vor rezolva, astfel incit acestia sa se poata prezenta la cel de-al doilea antrenament.

Echipa gorjeana de handbal, aflata pe locul sase in clasamentul Ligii Nationale, a inceput returul actualei editii de campionat cu o victorie in fata echipei Dacia Pitesti. In aceasta saptamina, Lignitul Pinoasa nu va juca, urmatorul meci fiind programat pe 31 martie la Galati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS