17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabi Ruse a părăsit Australian Open! Românca nu i-a făcut faţă Kudermetovei

Gabi Ruse a părăsit Australian Open! Românca nu i-a făcut faţă Kudermetovei

Gabriela Ruse (24 de ani, 82 WTA) a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open, fiind învinsă de Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA), scor 2-6, 5-7.

La prima prezență la Australian Open, Gabriela Ruse a ajuns în turul secund, însă nu a putut rezista în fața experimentatei Kudermetova, care s-a impus la capătul unui meci de o oră și 25 de minute. 

Primul set a fost la discreția Kudermetovei, care a preluat rapid conducerea. Ruse și-a pierdut de două ori serviciul, la 1-1 și 4-2, astfel că rusoaica a câștigat primul set cu 6-2.

În al doilea set, Gabi a jucat mai bine. A făcut prima break, iar la 5-2 a servit pentru set. Totuşi, Kudermetova a revenit în joc, iar sportiva noastră şi-a pierdut încrederea în propriile forţe. Rusoaica a câştigat cinci game-uri consecutive şi a obţinut calificarea în turul 3.

Acesta a fost cel mai bun rezultat al Gabrielei la un turneu de Grand Slam. Ea a mai a ajuns în turul 1 la Roland Garros (2018 și 2019) și la US Open (2021). Pentru rezultatul de la Australian Open, Ruse va primi 70 puncte WTA și un cec în valoare de 100.000 de dolari.

Citeşte şi: Raluca Olaru merge în turul 2 la dublu, Irina Begu a cedat din prima

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS