16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Clinceni 1-2 / Eugen Trică: „Situația devine din ce în ce mai complicată“

FCU – Clinceni 1-2 / Eugen Trică: „Situația devine din ce în ce mai complicată“

FCU Craiova a pierdut, scor 1-2, pe teren propriu, în fața Academicii Clinceni, iar antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a condamnat atitudinea unor jucători.

„Situația devine din ce în ce mai complicată. După fiecare meci situația se agravează, pentru că nu reușim să câștigăm. Nu înțeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au prins încredere, că încep să joace fotbal, dar după care a venit acea greșeală în lanț și… Le-am spus că atunci când adversarul vine în pressing, e simplu, jucăm minge lungă, pentru că și jucătorii de la Barcelona dădeau minge lungă. Și Pique, și Mascherano… Nu am ce să le mai spun, pentru că aceste lucruri văd că nu se prind deloc de ei“, a spus Trică, la Digi Sport.

„Din păcate sunt 3 meciuri pe care le-am pierdut acasă la fel: dintr-o greșeală personală, dintr-o fază fixă. Nu învățăm din greșeli și uitați acum că toată lumea este supărată că suntem în situația în care suntem. Ai dat gol, trebuia să joci și să-l dai și pe al doilea, și pe al treilea… Sincer vă spun: Clinceniul era o echipă de bătut astăzi. Dar, deocamdată, atât pot jucătorii noștri. Cam ăsta e maximum, n-am ce să zic“, a completat Trică.

„E greu de vândut acest club!“

Eugen Trică a dezvăluit că nu a vorbit prea mult în vestiar, după meci, dar că a făcut-o juniorul familiei Mititelu. Întrebat de vânzarea anunțată, Trică a reafirmat că nu crede în spusele lui Adiță Mititelu.

„Am vorbit foarte puțin în ședința de după meci, pentru că a vorbit și patronul. Adiță Mititelu a avut o discuție cu ei… Nici lui nu-i vine să creadă ce se întâmplă legat de unii jucători. Trebuie să ne liniștim și să facem o analiză mai profundă de mâine încolo și să vedem  ce se întâmplă. Nu cred că va fi vândut. Este foarte greu de vândut acest club. O spun din nou: au fost niște supărări. Totul depindea de noi, de staff și de jucători, să câștigăm niște meciuri și eu cred că se linișteau lucrurile. Dar și așa ar trebui să mergem mai departe“, a punctat antrenorul echipei FCU.

„Bagheta magică este la jucători“

Eugen Trică speră ca FCU să obțină 6 puncte în cele două partide care urmează, ultimele din 2021, dar a admis că este dezamăgit de unii dintre jucători.

„Mai avem două meciuri de jucat, la Chindia și acasă cu Mioveni. Sperăm să scoatem maximum din aceste două meciuri. Bagheta magică este la jucători. Ei intră în teren și ei trebuie să câștige meciurile. Eu am încredere în băieți, dar, recunosc, referitor la unii am o mică dezamăgire. A văzut toată lumea că am făcut niște greșeli de copii“, a încheiat Eugen Trică.

Citește și: FCU – Clinceni 1-2 / Trupa lui Trică nu s-a descurcat nici cu „lanterna“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS