13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertoriale20 de ani de UNIC Imobiliare

20 de ani de UNIC Imobiliare

Pentru piața tranzacțiilor imobiliare, mereu dinamică și adesea atât de imprevizibilă, longevitatea și stabilitatea unei companii sunt idealuri pentru care trebuie să muncești zi de zi. Iar temelia acestei munci trebuie să fie încrederea clienților. Altfel, turnul înălțat de-a lungul anilor se poate clătina ușor. Dar cum faci să câștigi și să păstrezi încrederea clienților timp de două decenii și să te menții în top, în ciuda tuturor provocărilor și obstacolelor? Nicu Răduț, managerul UNIC Imobiliare, are o teorie proprie, validată de toți cei 20 de ani în care compania pe care o conduce s-a dezvoltat atât de armonios și puternic.

„Îți trebuie sinceritate, curaj și un pic de nebunie”, spune administratorul UNIC, după 20 de ani de când a făcut primii pași în domeniul imobiliarelor.

„Clienții nu îi câștigi cu oferte, îi câștigi cu sinceritate, îi câștigi fiind serios și îi câștigi empatizând cu ei. Noi ne cunoaștem clienții și ei ne cunosc pe noi. Avem o relație specială, bazată pe deschidere și familiaritate. Ei sunt oamenii care ne-au făcut mari, care ne-au adus la această aniversare fantastică de 20 de ani. Lor le mulțumim pentru că au înțeles ce am dorit să construim și ni s-au alăturat, girând pentru noi cu încrederea lor”, transmite Nicu Răduț.

Cele două decenii de existență sunt, totodată, un prilej de apreciere a echipei UNIC sau a echipei „unicilor”, așa cum îi place lui Nicu să îi numească pe cei care lucrează alături de el. „Nu poți clădi ceva solid și frumos fără oameni talentați și frumoși. Unicii sunt piesa de rezistență care a dus compania UNIC Imobiliare acolo unde este azi. Și care o vor duce tot mai sus, an de an!” .

La mulți ani, UNIC Imobiliare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS