17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaPNL și PSD continuă discuțiile privind programul de guvernare: Taxele și justiția, pe masa negocierilor

PNL și PSD continuă discuțiile privind programul de guvernare: Taxele și justiția, pe masa negocierilor

PNL și PSD continuă discuțiile. Negocierile pe programul de guvernare al viitorului Guvern PNL-PSD-UDMR continuă astăzi, urmând să fie finalizate chestiuni legate de Finanţe, Justiţie şi Muncă. Asta după ce, sâmbătă, liberalii și social-democrații au convenit asupra capitolelor pe Economie. Social-democrații au propus un set de măsuri care, potrivit surselor HotNews, au fost acceptate de liberali.

Sâmbătă, o nouă rundă de discuţii a avut loc la Palatul Parlamentului, cu participarea preşedinţilor PSD şi PNL, Marcel Ciolacu, respectiv Florin Cîţu. Liderul PNL a precizat că au fost finalizate toate capitolele din programul de guvernare, cu excepţia Finanţelor, Justiţiei şi Muncii. După încheierea negocierilor pe marginea programului de guvernare vor urma discuţiile pentru ministere, apoi discuţiile cu privire la premier.

Florin Cîţu, a declarat că speră ca săptămâna viitoare să fie dat un vot în Parlament pentru învestirea noului Executiv. Între punctele rămase în discuţie, asupra cărora nu s-a ajuns la un numitor comun, se numără cele legate de impozitarea progresivă şi desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS