14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmericanii au venit să igienizeze malurile Jiului

Americanii au venit să igienizeze malurile Jiului

Voluntari din Statele Unite ale Americii, Grecia, Turcia și Belgia au venit să strângă gunoiul doljenilor care se deprind cu greu să colecteze selectiv.

Aceştia împreună cu 100 de elevi de la mai multe şcoli din judeţ au făcut curat pe malurile Jiului- Bucovăţ. Au strâns resturile lăsate de cei care merg la picnic sau scăldat. La acţiune au participat pe lângă voluntarii străini şi elevi. Aceştia sunt elevi de la şcolile din comunele Bucovăţ, Leu, Bratovoieşti, Gherceşti şi Terpeziţa.


„Peste 100 de copii de la şcolile din Dolj şi voluntari din Statele Unite ale Americii, Grecia, Turcia şi Belgia colectează separat deşeurile aruncate de cei care merg la picnic pe malul Jiului într-o inițiaţivă YES sprijinită de Iridex Group Salubrizare, cadrele didactice de la şcolile din Bucovăţ, Leu, Bratovoeşti, Gherceşti şi Terpeziţa, voluntarii AIESEC Craiova şi YES, Primăria Comunei Bucovăţ, ADI EcoDolj şi al partenerului Cummins Generator Technologies”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a operatorului de salubritate, Iridex.

Voluntarii şi elevii doljeni au reuşit să adune în câteva ore sute de kilograme de deşeuri din albia râului Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS