14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bărbat arestat pentru mai multe infracțiuni rutiere

Gorj: Bărbat arestat pentru mai multe infracțiuni rutiere

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Bălești, fără permis auto, a fost depistat la finalul săptămânii trecute în timp ce conducea un autoturism pe strada Liliacului, din comuna Bălești. Din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1, 46 mg/ l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la spital în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, însă acesta a refuzat, fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar la data de 13 iunie, a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS