16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la sex shop-uri care vindeau o substanță interzisă drept ”odorizant de cameră”

Percheziţii la sex shop-uri care vindeau o substanță interzisă drept ”odorizant de cameră”

-

Mai multe magazine de tip Sex Shop din București, Brasov, Constanța si Bihor au intrat în vizorul Poliției din cauza unui odorizant de cameră folosit pentru stimulare sexuală, dar care conținea produse chimice periculoase pentru sănatate. Mai multe percheziții au avut loc joi dimineața, iar zece persoane urmează să fie aduse la audieri.

Activitatea vizează sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de tip SEX SHOP, care ar comercializa ilegal, către publicul larg, produse ce au conținut de substanțe toxice (nitrit izopropilic), spune Poliția Română.

Această substanță apare la vânzare, inclusiv online, la sex-shop-uri, sub numele de ”poppers”, cu pretextul că ar fi arome de cameră, în realitate fiind promovate ca fiind pentru relaxare musculară.

”Din cercetări a rezultat faptul că produsele ar fi comercializate în magazine tip SEX SHOP sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Întrucât conțin substanțe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman”, spun polițiștii.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, iar după percheziții, vor fi conduse la audieri 10 persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Actorul Florin Piersic, internat la Terapie Intensivă după ce...

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani,...

ȘTIRI GdS