16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAproape 10 tone de deşeuri adunate de voluntari în zona Bucovăţ

Aproape 10 tone de deşeuri adunate de voluntari în zona Bucovăţ

Aproape 10 tone de deşeuri au fost strânse de peste 150 de voluntari de pe malul Jiului, în zona Bucovăţ, sâmbăta trecută. Acţiunea de ecologizare a fost organizată de Ford Plusauto, cu ajutorul Administraţiei Coridorul Jiului, în parteneriat cu Iridex, ABA Jiu, ECOSUD şi Primăria Bucovăţ. 

Materialele necesare pentru ecologizarea zonei au fost puse la dispoziţie de către Ford Plusauto. Rezultatele evenimentului anunţat pe reţelele de socializare au depăşit aşteptările organizatorilor.

„S-au anunţat 100 de participanţi şi am avut o prezenţă mult peste cea anunţată. Voluntarii care au luat parte la iniţiativa noastră au adunat 3 containere mari de deşeuri, în total aproximativ 10 tone. 1000 de saci, dintre care 300 cu deşeuri reciclabile. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în această acţiune, prin care ne dorim să încurajăm comunităţile să acționeze în mod responsabil față de mediul înconjurător. Suntem impresionați de numărul mare de voluntari care ne-au fos alături în acest proiect atât de important pentru noi!” a declarat Adrian Mărăşescu, director vânzări Ford Pluauto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS