28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova, victorie pe repede înainte cu Athletic Constanţa

SCMU Craiova, victorie pe repede înainte cu Athletic Constanţa

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a obţinut, joi după masă, o victorie facilă împotriva formaţiei Athletic Constanţa. Formaţia pregătită de Aco Todorov s-a impus la 20 de puncte diferenţă, scor 73-53, după un meci în care a controlat ostilităţile şi a condus încă din primele secunde.

Meciul din sala „Gabriela Szabo“ a debutat cu un 7-0 convingător al oltenilor, şase puncte venind în urma a două „triţe“ perfecte reuşite de Dragoş Diculescu. Constanţa a reechilibrat, apoi, meciul, şi a trecut chiar şi în avantaj la jumătatea primului sfert, scor 12-9. Pe parcurs, alb-albaştrii şi-au făcut jocul, au propus o defensivă mai agresivă, iar la capătul primelor 10 minute aveau un avantaj de cinci puncte, scor 21-16.

În actul secund s-a evidenţiat conducătorul de joc al Craiovei, Goran Filipovic. Acesta a reuşit câteva stop-shoot-uri perfecte, precum şi multe pase de efect pentru Henson şi Pratt. Diferenţa în favoarea grupării din Bănie a tot crescut, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 41-28 în favoarea Craiovei.

O repriză ca un antrenament

Nici după pauză nu am avut parte de o altfel de desfăşurare a partidei. Doar că, oltenii au luat piciorul de pe „acceleraţie“, iar scorul nu a căpătat proporţii. Şi sfertul al treilea şi al patrulea au fost câştigate de craioveni, 16-14, respectiv 16-11, iar meciul s-a încheiat 73-53

SCMU Craiova: Filipovic (18), Diculescu (11), Pratt (8), Henson (16), Vucic (4), Andrieș (3), Țibârnă, Oprean (2), Person (2), Cinac (9), Licurici, Bagairea.

Pentru alb-albaştrii va urma partida cu CSO Voluntari. Meciul este programat mâine, de la ora 18.45.

Citeşte şi: Maria Lătăreţu (CSM Craiova), medaliată cu argint la Campionatul Balcanic de Marş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS