22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer filmat circulând pe spaţiul verde, amendat de poliţiştii locali

Şofer filmat circulând pe spaţiul verde, amendat de poliţiştii locali

Un şofer care a fost susprins circulând pe spaţiul verde, pe strada Râului din Craiova, a fost identificat şi amendat de poliţiştii locali. Şoferul a primit o amendă de 1.580 de lei pentru alte abateri, nu pentru că a depăşit pe spaţiul verde.

Un şofer care a depăşit pe spaţiul verde coloana de maşini oprită la un semafor de pe strada Râului, a fost identificat de Poliţia Locală Craiova. Anunţul a fost făcut astăzi, pe pagina de Facebook a Primăriei Craiova.

„Joi, 11 februarie 2021, un conducător auto a efectuat o manevră de depășire a coloanei de autoturisme ce se afla oprită la semaforul aflat la intersecția străzilor Râului și Brestei. Depășirea a fost făcută pe spațiul verde ce desparte sensurile de mers de pe strada Râului. Manevra a fost surprinsă de alți participanți în trafic, iar imaginile au fost publicate pe internet. În urma analizei imaginilor, Poliția Locală a reușit identificarea proprietarului autoturismului marca Ford Mondeo. Astăzi, 12 februarie 2021, autoturismul a fost ridicat pentru nerespectarea dispozițiilor privind circulația rutieră. Persoana în cauză a fost amendată cu suma de 1000 + 580 lei pentru că a circulat pe zona verde și trotuar și 3 puncte de penalizare la permisul de conducere”, anunţă Primăria Craiova.

Reprezentanţii Primăriei Craiova mai spun că sancţiunea nu a fost aplicată şoferului pentru că a circulat pe spaţiul verde. Şoferul a fost sancţionat, de fapt, pentru staţionare neregulamentară.

„Sancțiunea de astăzi pentru staționare neregulamentară și măsura de ridicare a mașinii nu are nicio legătură cu fapta contravențională pe care utilizatorul mașinii a săvârșit-o în cursul zilei de ieri, pe strada Râului.
Poliția Locală nu are competențe privind aplicarea sancțiunilor pentru depășirea de coloane sau traversarea intersecției pe culoarea roșie a semaforului”, a mai susţinut Primăria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS