16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 25 de ani, găsit spânzurat de mânerul unui autoturism

Tânăr de 25 de ani, găsit spânzurat de mânerul unui autoturism

Un tânăr de 25 de ani, din Slatina, a fost găsit fără suflare, duminică, spânzurat de mânerul unui autoturism. Tânărul a fost găsit decedat de un trecător care a și sunat la 112.

Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil tânărul de 25 de ani s-a sinucis.

”La data de 27 decembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina. După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violență. Decesul nu este suspect, însă așteptam rezultatul necropsiei”, au explicat reprezentanții IPJ Olt.

Tânărul a fost găsit decedat pe strada General Aurel Aldea din Slatina. Mașina de mânerul căruia s-a spânzurat aparține părinților săi. Este vorba de un mâner de pe plafon, din interiorul autoturismului. Potrivit unor surse judiciar, tânărul nu a lăsat un bilet și nu se știe motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS