14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Sancţiuni contravenţionale pentru cei care distrug pajiștile și pășunile

Vâlcea: Sancţiuni contravenţionale pentru cei care distrug pajiștile și pășunile

Jandarmii vâlceni din Voineasa s-au deplasat, ieri, în punctul ,,Apa Cumpănită,, de pe Muntele Terminoasa, întrucât circulaţia diferitelor autovehicule în această zonă este din ce în ce mai accentuată. 7 cetăţeni nu au înteles importanţa protejării acestor arii și au fost amendați.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au interceptat şi legitimat 7 persoane cu vârste cuprinse între 25-40 ani,  ale căror autotursime se aflau pe pajişte.

Deşi persoanele au fost atenţionate în repetate rânduri că circulaţia autoturismelor, ATV-urilor, motocicletelor, etc este interzisă pe pajiştile alpine, lucru atestat şi de prezenţa în zona a două pancarte inscripţionate cu regulile de acces , jandarmii le-au pus din nou în vedere aceste aspecte, şi le-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3500 de lei .

Având în vedere că accesul pe pajişte fără autovehicule este permis, jandarmii montani vă recomandă să parcaţi autoturismele în locuri autorizate şi să va bucuraţi de natură fără a-i aduce pagube şi daune!

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Postului de Poliţie Câineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS