14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu ambulanţa soldat cu un rănit

Accident cu ambulanţa soldat cu un rănit

O ambulanță de la SAJ Hunedoara care se afla în misiune a fost implicată astăzi într-un accident rutier, scrie ziaruldehunedoara.

Un echipaj de ambulanță din județul Hunedoara, care se deplasa în ajutorul unui pacient aflat în stare gravă a fost implicat, astăzi, într-un accident rutier. Ambulanța, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism.

„Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, stația Deva, a fost implicat într-un eveniment rutier în localitatea Brănișca, în timp ce se deplasa la un caz de cod roșu – persoană inconștientă. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă de sex feminin, de 54 ani, cu un traumatism cranian și o contuzie de bazin. Membrii echipajulul de pe ambulanță nu au suferit leziuni fizice în urma impactului, doar autosanitara a fost avariată“, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Reprezentantul SAJ susține că femeia aflată la volanul autoturismului ar fi încercat să vireze la stânga, intrând, astfel, în echipajul de ambulanță.

„O femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Brănișca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 706A, din direcția Deva spre Ilia, pe raza comunei Brănișca, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului special – ambulanță, care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de un bărbat de 31 de ani. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat și avarierea unui autoturism parcat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 54 de ani“, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS