17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEd Sheeran a devenit tată

Ed Sheeran a devenit tată

Faimosul cântăreţ Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, au devenit părinţii unei fetiţe, a anunţat artistul pe pagina sa de Instagram.

Ed Sheeran a vorbit despre fericitul eveniment într-o postare tandră, însoţită doar de o fotografie cu leagănul bebelușului și un mesaj pentru fanii săi.

„Salutare tuturor! Vă las un scurt mesaj, deoarece există câteva știri personale pe care am vrut să vi le împărtășesc. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe excepționale, Cherry a adus-o pe lume pe superba noastră fetiţă – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem îndrăgostiți nebunește de ea! Atât mama, cât și bebelușul sunt minunați și suntem în al șaptelea cer. Sper că ne puteți respecta confidențialitatea în acest moment. Vă trimitem multă dragoste, ne vom vedea când va veni timpul ne întoarcem“.

Pauză pe timp nelimitat

În decembrie 2019, cântărețul a anunțat că vrea să ia o pauză în viața profesională și de pe rețelele de socializare, pentru a avea timp să „călătorească, să scrie și să citească“. El şi-a motivat alegerea cu nevoia de a-și împrospăta ideile, de a găsi noi subiecte de inspirație și de a se dedica lui însuși. O pauză care, înţelegem acum, a coincis cu dispariţia totală de pe rețelele de socializare.

Sheeran nu a anunţat data când intenţionează să se întoarcă la muzică, aceasta rămânând incertă, după cum reiese și din ultima sa postare.

Planuri pentru familie

Până la naşterea Lyrei, Ed Sheeran nu a suflat o vorbă despre venirea ei pe lume. În urmă cu câteva săptămâni, ziarul The Sun a publicat o ştire despre sarcina soției sale, care a rămas gravidă cu mult înainte de lockdown. Acum reiese că pauza pe care a luat-o Ed Sheeran a coincis cu vestea că va deveni tată.

Se pare că el şi soţia sa au profitat de perioada de izolare cauzată de epidemia de coronavirus pentru a-și reprograma viața în vederea sosirea micuţei Lyra Antarctica. „Sunt încântați de idee, dar au păstrat discreţia“, scria The Sun.

Ed Sheeran probabil se va dedica, probabil, slujbei de tătic pentru ceva vreme de acum încolo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS