14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu si-a rezolvat adversarii

Bornescu si-a rezolvat adversarii

Lista convalescentilor a fost refacuta, spre disperarea medicilor olteni, care par sa nu-si sfârseasca treaba niciodata.


In timpul jocului-scoala sustinut de juveti, staff-ul medical s-a confruntat cu alte doua cazuri, spre nemultumirea lui Ovidiu Stinga, care a incercat sa evite accidentarile prin neparafarea unei partide amicale. Primul jucator care a fost nevoit sa paraseasca terenul de joc, dupa numai zece minute de la fluierul de debut, a fost Alexandru Costea, juniorul de 17 ani alegându-se cu o contuzie serioasa la sold, dupa o ciocnire cu Mircea Bornescu. „Nu este ceva serios, Costea II s-a ales cu o vânataie «frumoasa», insa acest lucru nu il va scoate din «circuit»“, a spus Daniel Mogosanu. Alt caz l-a avut in prim-plan pe Ryan Lee Clarke, mijlocasul australian, tot dupa un duel cu titularul postului de portar, s-a ales cu o noua entorsa. De fapt, „cangurul“ a recidivat, pentru ca accidentarea a fost tot pe glezna dreapta, „evenimentul“ anterior petrecându-se inainte de plecarea in Cipru. „Clarke este un ghinionist, accidentarea sa fiind destul de serioasa. Recidiva asta il va costa destul de mult, dar asta urmeaza sa ne «spuna» radiografiile facute dupa meci. Va pierde iar din pregatire si nu il prea vad sa prinda echipa curând“, a spus secundul Universitatii.


Atacantul provenit de la CSM Vâlcea a suferit prima interventie chirurgicala, Florin Costea fiind operat la spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, de ligamentele incrucisate ale vârfului oltean ocupându-se doctorul Filipescu. In functie de cât de repede se va recupera, Costea II va scapa si de tijele metalice din antebratul drept, revenirea sa pe teren urmând sa aiba loc abia la inceputul sezonului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS