15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieMinistrul Educației: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Ministrul Educației: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

-

Elevii de clasa a VIII-a și cei de clasa a XII-a vor avea la dispoziție noi modele de subiecte pe care să le lucreze cât stau acasă, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, în cadrul unui interviu pentru Hotnews.ro.

Variantele de subiecte sunt elaborate de Centrul Național de Examinare și Evaluare și vor fi puse pe site-ul Ministerului Educației și trimise către toate școlile.

”Ministerul Educației, prin Centrul Național de Examinare și Evaluare pregătește deja un set de variante de lucru pentru elevi tocmai pentru a se pregăti în această perioadă cât stau acasă.

Le vom pune pe site-ul ministerului și le vom solicita inspectoratelor școlare să le ofere școlilor din fiecare județ pentru că este important ca în această perioadă elevii de clasa a VIII-a și clasa a XII-a să se pregătească pentru examenele naționale, să nu oprească pregătirea. De aceea, am solicitatat Centrului Național de Evaluare și Examinare să elaboreze variante pe care să le punem la dispoziția elevilor”, a spus Monica Anisie, ministrul Educației.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS