16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru fabrici Fiat Chrysler din Italia, închise din cauza epidemiei de coronavirus

Patru fabrici Fiat Chrysler din Italia, închise din cauza epidemiei de coronavirus

Constructorul Fiat Chrysler va închide temporar patru fabrici din Italia şi va reduce producția, pe măsură ce epidemia de coronavirus se extinde în a opta economie a lumii.

Un purtător de cuvânt al Fiat Chrysler a spus că fabricile în cauză vor fi închise până la finalul săptămânii. Decizia a fost luată pentru a „reduce riscul“ de răspândire a bolii printre angajați. Fabricile ar urma să fie redeschise pe 16 martie., potrivit digi24.ro.
Decizia companiei vine după ce guvernul italian a introdus restricții asupra circulației și adunărilor publice pentru a limita efectele epidemiei Covid19 provenite din China.

Compania va crește distanța între stațiile de lucru

Pentru a limita contactul printre angajați, compania va crește distanța între stațiile de lucru. Alte măsuri includ posibilitatea de a lucra de acasă și restricționarea accesului la cantine.
Italia a anunțat luni că va impune restricții la nivel național asupra circulației și adunărilor publice, inclusiv închiderea școlilor, cinematografelor, muzeelor și sălilor sportive, dar și limitând programul barurilor, restaurantelor și magazinelor.
Economiștii spun că aceste măsuri cel mai probabil vor împinge economia deja fragilă a Italiei într-o pantă descendentă care va pune presiune asupra hotelurilor, companiilor de turism și restaurantelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS