15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova unește și destine. Moment inedit la duelul cu Mediaș

Universitatea Craiova unește și destine. Moment inedit la duelul cu Mediaș

Universitatea Craiova a pășit cu dreptul în play-off-ul Ligii întâi, după succesul din această seară, cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. La partida de pe „Ion Oblemenco” au asistat peste 13.500 de suporteri, care au avut ocazia de a se bucura de victorie, dar și de un eveniment deosebit, care a avut loc pe marea arenă din Bănie, la pauza partidei.

Prima zi de primăvară a venit cum nu se putea mai bine pentru Universitatea Craiova, dar și pentru Andrei Firulescu și Georgiana Săpăceanu, doi tineri îndrăgostiți, suporteri ai formației lui Papură. Cei doi și-au unit astăzi destinele, sub o „mare de alb-albastru”.

La pauza partidei cu Gaz Metan, în timpul concursului „Păianjenul”, la care Georgiana a participat, Andrei a făcut pasul cel mare. Acesta s-a prezentat în mijlocul stadionului cu un carton mare pe care era scris „Georgiana, vrei să fii soția mea?” și a așteptat ca viitoarea lui parterneră de viață să termine concursul.

Aceasta a fost vizibil emoționată și surprinsă de momentul pe care Andrei l-a pregătit și cu siguranță nu va uita niciodată ziua de 1 martie 2020. Georgiana nu a ezitat nicio clipă, a zis „Da” din toate puterile la microfonul stadionului, iar cei doi au fost felicitați cu o mulțime de aplauze și urale de suporterii prezenți pe „Ion Oblemenco”.

Totodată, și Peluza Nord a ținut să-i felicite pe cei doi îndrăgostiți. Aceștia le-au cântat și le-au urat în stilul lor „casă de piatră” și la cat mai multe prezențe împreună la meciurile alb-albaștrilor.

Citește și: „U“ Craiova – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. „Leii“ au arătat, din nou, un fotbal bun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS