13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimarul din Crasna este antrenor al jurnalistilor

Primarul din Crasna este antrenor al jurnalistilor

Prima conferinta de presa a unei echipe de fotbal gorjene s-a desfasurat ieri dupa-amiaza, la restaurantul Trianon din Tirgu Jiu. Nu este vorba nici de divizionara B Pandurii Tirgu Jiu si nici de una dintre cele sase formatii care activeaza in Divizia C, ci de Juventus Press, echipa care joaca in Divizia D si care si-a anuntat cu aceasta ocazie noua conducere si intentiile pentru returul campionatului.

Cum echipa presei a fost una dintre cele mai disciplinate in campionat, iata ca si acum, in pauza competitionala, continua sa fie un exemplu pentru celelalte formatii gorjene. Presedintele de onoare al echipei Juventus Press va fi, incepind din acest retur, domnul Gabi Popeanga – director in cadrul Directiei de Finante Gorj, iar noul presedinte este Stelian Cirstea, principalul actionar al echipei. Vicepresedintii clubului vor fi Liviu Balanescu si Constantin Cilica, iar purtatorul de cuvint este fostul presedinte, ziaristul Costin Cretu.

In cadrul conferintei de presa a fost prezentat si noul antrenor in persoana primarului localitatii Crasna, Iulian Bocse (cel care s-a mai ocupat de pregatirea formatiei Juventus si in anii trecuti). In ceea ce priveste terenul pe care Juventus Press isi va desfasura meciurile, s-a stabilit in acest sens o colaborare cu primaria comunei Lelesti. Costin Cretu, noul purtator de cuvint al echipei, a spus ca se preconizeaza pentru perioada urmatoare si trimiterea jucatorilor intr-un cantonament de pregatire la Govora sau Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS