17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte stiri

Gradinita pentru ursii panda


Administratia unei rezervatii naturale din China a fondat o gradinita ceva mai speciala, unde ursuletii panda primesc lectii de supravietuire. Dupa cum informeaza Tgcom.it, 16 ursuleti panda nascuti anul trecut urmeaza cursurile gradinitei infiintate in incinta rezervatiei naturale Wolong din sud-vestul Chinei. Micutii invata aici cum sa traiasca in mod independent pentru ca specia este pe cale de disparitie. Pe lânga educatorii specializati, ursuletii si-au gasit si parinti adoptivi in rândul iubitorilor de animale.


Asistenta medicala, concediata din cauza unui ochi de sticla


Uneori, umorul britanic este chiar si pentru supusii Majestatii sale, regina Angliei, un pic prea dur. O sora medicala din Newcastle a fost concediata din cauza umorului sau un pic prea „negru“ pentru a fi pe placul sefilor. Mai intâi, acestia au inchis ochii când glumeata a desenat o luna pe hernia inghinala a unui pacient, insa femeia nu s-a oprit aici. Ea a luat ochiul de sticla al unui pacient si l-a bagat inr-un pahar de Cola. Gluma asistentei, de 53 de ani, nu a mai fost iertata de conducere, care a decis sa o concedieze. In plus, autoritatile medicale au decis sa ii retraga licenta de sora medicala, dupa ce au verificat lista de reclamatii impotriva asistentei.


Julia Roberts – o romantica incurabila


Frumoasa actrita americana Julia Roberts i-a oferit sotului ei, cameramanul Danny Morder, o zi de Sfântul Valentin de neuitat, implinindu-i unul dintre cele mai mari visuri ale sale. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, cu o zi inainte de Ziua Indragostitilor, actrita si-a dus sotul in Oahu, Hawaii, pentru a urmari campionatele de surfing, la care acesta visase dintotdeauna sa participe. Moder a fost deosebit de incântat de ideea sotiei sale, care a organizat o escapada in Hawaii, de unde cameramanul a putut urmari din primele rânduri Campionatul Monster Energy Pipeline Pro Surfing. Romantica Roberts a organizat totul pâna in cele mai mici detalii. Ea a inchiriat un avion particular, care i-a dus pe cei doi soti si pe copiii acestora, Hazel si Phinnaeus, pe insula. Moder a fost mai mult decât incântat de surpriza, pe fata lui citindu-se fericirea.


Eva Longoria renunta la pudoare de dragul ciocolatei


Când vine vorba de ciocolata, vedeta din serialul „Desperate Housewives“, Eva Longoria, este dispusa sa faca orice. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, vedeta americana ezita sa filmeze o scena in care personajul sau trebuia sa faca yoga complet dezbracat, astfel ca producatorii au gasit cea mai buna solutie pentru a o indupleca. Vazând ezitarile Evei in fata scenei pe care urma sa o interpreteze, producatorii au comandat de urgenta ciocolata Godiva pentru a o ajuta pe actrita sa isi invinga nervii. Producatorul Marc Cherry stia pasiunea actritei pentru dulciuri si a profitat de aceasta pentru a-si atinge obiectivul. „A fost mult mai agreabila dupa ce a sosit ciocolata. Acum, Marc are intotdeauna o rezerva de ciocolata Godiva pentru a-si calma toate actritele din serial“, a povestit aceeasi sursa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS