16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalendarul campaniilor de Black Friday 2019 în Romania

Calendarul campaniilor de Black Friday 2019 în Romania

Vrei să afli când încep magazinele din România campaniile de Black Friday în 2019? Descoperă calendarul Black Friday 2019, realizat pe baza informațiilor pe care Black Friday Mania le are până la această oră!

Punctul culminant al Black Friday 2019 în România va fi pe 15 noiembrie, dar unele magazine au dat deja startul la reduceri.

Black Friday 2019 în România – sute de magazine participante

Cele mai importante magazine online din România intră din nou în cursa de Black Friday, cea mai așteptată campanie de reduceri din an. Nu există moment mai bun pentru a investi în articolele de care aveți nevoie, decât finalul lui noiembrie.

Oferta magazinelor de Black Friday este variată, iar competiția dintre ele strânsă. Indiferent de nevoile pe care le aveți, lista cu magazine de Black Friday 2019 ce participa la promoție va cuprinde cu siguranță tot ce v-ar putea interesa.

Discounturile din anii trecuți au fost extrem de generoase și nu ne-ar miră că Black Friday 2019 să ne întreacă orice așteptare. Pentru a va face căutările mai ușoare, v-am pregătit o lista cu magazinele care intră în cursa de reduceri de anul acesta, pe care va recomandăm s-o urmăriți, pentru a nu pierde cele mai bune oferte. Noi suntem pregătiți de Vinerea Neagră – voi?

IT&C este, că de obicei, vedetă Black Friday în România

Marile magazine online, dar și marii retaileri de electrocasnice sau electronice au adus evenimentul Black Friday în România în anul 2011. Ediția din 2019 cel mai probabil va urmă traseul predecesoarelor din punctul de vedere al preferințelor publicului: ne așteptăm la reduceri de preț de zeci de procente la multiple echipamente IT&C. Acum este momentul să investiți în smartphone-uri, tablete, televizoare LED, aparatură foto-video, dar și în electrocasnice mici și mari.

Produsele IT&C, device-urile mobile, dar și electrocasnicele mici și mari sunt printre cele mai populare și cel mai bine vândute pe durata întregului eveniment de Vinerea Neagră. Selecția de magazine de Black Friday 2019 specializate pe segmentul IT&C vine cu cele mai bune oferte din an la sfârșitul lunii noiembrie.

Black Friday 2019 la categoria Fashion: varietate de magazine și reduceri de zeci de procente

Dacă excludem plata facturilor lunare, românii cheltuiesc cei mai mulți bani online pe haine și încălțăminte. Așadar, nu este de mirare faptul că, la startul sezonului de shopping asociat sărbătorilor de iarnă din acest an, avem o oferta extrem de bogată în magazine online care vând produse pe segmentul fashion.

De Black Friday 2019 veți putea alege dintr-o gama extinsă de articole fashion și aveți ocazia de a beneficia de cele mai bune promoții din an. Improspatati-va garderoba cu rochii, bluze, pantaloni, jachete, încălțăminte, genți și accesorii de ultima modă, fără a face mari sacrificii la buget. Avantajele oferite de lista de magazine de Black Friday pot cuprinde costuri reduse, inclusiv când vine vorba de transport, vouchere cadou sau tombole cu premii tentante. Nu ratați ofertele!

Moș Nicolae este pregătit cu jucării pentru cei mici

Multă lume este de părere că de-abia în decembrie putem obține cele mai bune prețuri pentru jucării, însă promoțiile de Black Friday 2019 vor detrona cu siguranță această idee, iar noi va recomandăm să studiați cu atenție ofertele. Stocurile magazielor de jucării sunt bine aprovizionate cu ocazia Vinerii Negre și conțîn inclusiv cele mai noi apariții de pe piață.

Cum Black Friday se desfășoară exact înainte de Moș Nicolae, care practic da startul sărbătorilor de iarnă, acesta este momentul să pregătiți cadourile pentru cei mici. Livrarea coletelor se face în câteva zile și aveți toate șansele că produsele comandate pe internet să ajungă la dumneavoastră înainte că Moșul să ajungă la ghetute!

Copiii din ziua de azi au nevoie tot timpul de jucării noi. Cei mici se plictisesc mai repede de jucării decât o făceam noi când eram de vârstă lor și au o nevoie constanța de a explora, de a cunoaște și de a învață lucruri noi. Jucăriile din ziua de azi sunt ideale pentru dezvoltarea atenției, dexterității și creativității celor mici, așa că nu este de mirare de ce părinții fac tot posibilul pentru că prichindeii lor să se bucure de cele mai avansate jocuri și jucării.

Black Friday 2019 poate fi una dintre cele mai bune ocazii de a cumpără jucării pentru cei mici, la prețuri foarte bune, chiar înainte de sărbători. Nici hainele sau încălțămintea pentru copii nu sunt evitate de reducerile din această perioada. Selecția de articole pentru copii include mult mai multe decât jucăriile – puteți profită de discounturi inclusiv la articole vestimentare, produse de îngrijire sau la produse speciale pentru bebeluși.

În oferta de Vinerea Neagră există multe produse care se vor bate pentru a va atrage atenția și pentru a ajunge în cutiile de cadouri pentru copii. Presimtim că Moșul va fi destul de generos anul acesta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS