16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Dorina Prejbeanu şi-a adjudecat al şaselea titlu naţional

Judo / Dorina Prejbeanu şi-a adjudecat al şaselea titlu naţional

CS Universitatea Craiova are cu ce se lăuda după participarea la Campionatul Naţional de Judo Under 16 – lupte la sol. Competiţia a fost găzduită de Drobeta Turnu Severin (11-13 octombrie). Gruparea alb-albastră, condusă de profesorul-antrenor Mihai Voinea, şi-a adjudecat un titlu naţional prin Dorina Prejbeanu, la categoria 40 de kilograme.

„Nu m-a susprins performanţa Dorinei Prejbeanu, pentru că a devenit pentru a şasea oară campioană naţională. S-a impus până acum de două ori la sol şi de patru ori în picioare. Acum a susţinut patru meciuri până la medalie şi a avut o comportare perfectă“, a explicat Mihai Voinea, pentru GdS.

Acesta a mai avut la start şase elevi, însă, din păcate, niciunul nu a mai reuşit să prindă podiumul.

„Am mai mers la Severin cu Lorena Manda (52 kg), Alexia Uşurelu (+52kg), Mihaela Cătănescu (+52 kg), Mario Dumitrescu (+90 kg), Erika Văduva (+57 kg) şi Victor Francu (66 kg). Din păcate nu au reuşit să mai urce pe podium. Noi nu stăm prea bine la sol. Dar mai avem o finală peste două săptămâni la Ploieşti, iar acolo sunt competitori de vârsta lor, nu ca aici unde au fost mai mari. Sperăm să obţinem acolo rezultate mai bune“, a menţionat Mihai Voinea.

Citeşte şi: Liga a IV-a Dolj / 40 de goluri s-au marcat în etapa a 8-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS