16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFacultăţile din Craiova, verificate de poliţişti

Facultăţile din Craiova, verificate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au verificat, înainte de începerea noului an universitar, toate universităţile şi facultăţile din Craiova. Poliţiştii au verificat modului de asigurare a pazei şi protecţiei la toate obiectivele aparţinând unităţilor de învăţământ superior.

„În perioada 11 – 26 septembrie a.c., poliţiştii compartimentelor Sisteme de Securitate, precum şi cei din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică Dolj, au desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi protecţiei la toate obiectivele aparţinând unităţilor de învăţământ superior (universităţi, facultăţi, cămine,laboratoare, casierii, biblioteci etc.). Poliţiştii au verificat 41 de unităţi cu destinaţie universitară, din care trei universităţi, 17 facultăţi, 12 cămine studenţeşti şi alte 9 locaţii cu funcţiuni universitare. Poliţiştii au controlat sistemele de securitate existente la nivelul unităţilor respective. Totodată, a fost verificat modul de intervenţie la evenimente pentru 22 de echipaje de pază.

Oamenii legii mai spun că, cu acestă ocazie, agenţii de pază din cadrul unităţilor de învăţământ universitar au fost instruiţi cu privire la modul de intervenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS