14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Revin în atenție chestiuni parteneriale sau se discută și se abordează cele deja cunoscute. Astăzi se evidențiază aspectele care privesc partea profesională a acestor relații. Fiţi atent la doleanțele partenerilor, deoarece sunt momente bune pentru a lămuri și rezolva orice neplăcere.

Taur
O zi de rutină în segmentul profesional. Sunt posibile continuarea sau reluarea unor sarcini de lucru vechi, plus discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Pentru că sunteţi foarte ocupat cu relațiile sentimentale, colegii vă pot reproșa faptul că nu sunteţi suficient de atent la muncă.

Gemeni
Se conturează schimbări importante în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii. O relaţie amoroasă veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitv. Este nevoie să priviţi cu alți ochi tot ce ţine de relaţiile cu cei dragi şi să-i lăsaţi să-și trăiască viaţa aşa cum cred ei mai bine.

Rac
Este o zi favorabilă activităților gospodărești, mai ales cele de rutină. Antrenaţi-i și pe membrii familiei în treburile casei și planificați împreună reorganizarea spațiului locativ. Discuții cu neamurile pe diverse teme. Informațiile primite vă vor ajuta să vă lămuriţi multe necunoscute legate de rude.

Leu
Mentalul vă este bulversat şi predispus la fluctuaţii majore. Poate părea dificil să vă concentraţi pe o anumită temă de studiu sau de discuție, așa încât, în limita posibilului, lăsaţi aspectele importante pentru altă perioadă mai favorabilă.

Fecioară
O zi cu cheltuieli cotidiene. Majoritatea vizează nevoile personale și profesionale. Selectaţi prioritățile, pentru că există riscul să cheltuiți pe inutilități. Apar informații interesante referitoare la salarizarea locului de muncă ce se poate schimba în urma unor schimbări ale condițiilor de muncă.

Balanţă
Contextul astral de astăzi vă predispune la schimbări importante pe toate palierele vieții. Sunt momente favorabile pentru a vă remodela personalitatea şi pentru a relaţiona cu tot ce vă înconjoară. Fiţi mai atent cu trupul şi sufletul vostru. Orientaţi-vă spre abordarea unor cursuri de dezvoltare personală.

Scorpion
Energia zilei vă predispune la izolare, dorinţă de singurătate şi de evadare din tumultul vieţii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuţii tainice cu propria persoană, dar şi cu cineva drag. Temele de mare interes pentru voi sunt deocamdată legate de sănătate şi domeniul profesional.

Săgetător
Interesantă zi la capitolul prieteni şi protectori. Există posibilităţi de relaţionare cu oameni noi, care ar putea să vă sprijine în proiectele de viitor. Sunt posibile neplăceri de la prieteni şi aşa-zișii protectori. Bine ar fi să vă îndepărtați de persoanele nepotrivite şi să vă orientaţi eforturile către alţii.

Capricorn
În domeniul profesional se conturează noutăți. Astăzi este vorba mai mult despre lămurirea situației actuale în cadrul unui grup de lucru și despre dialogul cu șefii sau autoritățile. Sunt posibile disonanțe din cauza mentalităților diferite. Este mai bine să ascultați ceea ce au de spus ceilalți.

Vărsător
Noutăți amestecate din şi despre străinătate, iar pentru cei implicaţi în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung sunt posibile neplăceri. Au succes demersurile de rutină, cele stabilite mai demult și trasarea planurilor de călătorie sau de studiu.

Peşti
Contextul astral este favorabil activităților de rutină din mediul profesional sau cel domestic. Este bine să vă continuaţi activitățile începute mai demult sau să vă ocupaţi de activități propuse demult și pe care nu le-aţi abordat încă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS