17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv - Mâine aflăm dacă jucăm cu sau fără spectatori contra grecilor

Exclusiv – Mâine aflăm dacă jucăm cu sau fără spectatori contra grecilor

Universitatea Craiova a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a UEFA cu disputarea a două partide pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul retur cu Honved Budapesta din Liga Europa. Un al treilea meci este cu suspendare, într-o perioadă de doi ani de supraveghere. În plus, Craiova a fost amendată şi cu 60.000 de euro.

Oficialii Ştiinţei au făcut apel la UEFA, considerând pedeapsa prea drastică şi au solicitat totodată ca sancţiunea să intre în vigoare după judecarea apelului, adică după meciul cu AEK Atena. Jocul cu grecii, din manşa întâi a turului trei preliminar, este programat joi, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Mâine aflăm exact cum stăm. Nu ştiu dacă se judecă şi apelul înaintat de noi mâine, dar sigur se judecă solicitarea noastră de suspendare a executării sancţiunii. Adică să înceapă de la meciul următor, după ce se termină apelul. Pe asta se pronunţă sigur mâine. Sperăm să primim o decizie favorabilă în privinţa meciului cu AEK Atena, să jucăm cu spectatori“, a declarat managerul executiv al Ştiinţei, Ovidiu Costeşin, pentru GdS.

În privinţa biletelor deja vândute, oficialii responsabili au comentat astfel: „În momentul de faţă aşteptăm decizia UEFA cu privire la solicitarea noastră de a juca meciul cu AEK Atena cu spectatori. În cazul unui răspuns negativ, atât pentru cei care au cumpărat bilete doar pentru AEK, cât şi cei care au luat biletele la pachet cu meciul cu Sepsi, pot să stea liniştiţi, pentru că se va găsi o soluţie. Aşteptăm să vedem care este verdictul UEFA şi apoi vom lua deciziile potrivite“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS