16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAltercatie pe o strada din Craiova

Altercatie pe o strada din Craiova

O patrula a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dolj a fost nevoita sa intervina in noaptea de sâmbata spre duminica pentru a aplana un scandal izbucnit la o intersectie din Craiova, unde doi soferi tocmai incercau sa rezolve cu… toporul o disputa privind prioritatea de trecere.


In jurul orei 2.00, o patrula de jandarmi a fost sesizata in legatura cu o altercatie aparuta intre doua grupuri de persoane, la intersectia strazilor Mures si Caracal din Craiova. Scandalul a pornit din cauza faptului ca Madalin Paduraru, de 23 de ani, aflat la volanul unei Dacii, nu i-a acordat prioritate unui alt autoturism Dacia, condus de Catalin Predut, de 19 ani. Predut l-a atentionat pe Paduraru ca trebuia sa-i dea prioritate. Asta l-a deranjat pe cel „mustrat“, facându-l sa opreasca brusc masina, sa coboare si sa se duca direct la Dacia lui Predut. Astfel, cum se mentioneaza intr-un comunicat al Jandarmeriei Române, Paduraru si insotitorii lui au blocat masina lui Predut, injurându-l. Dupa ce au lovit de câteva ori masina cu picioarele, l-au luat la pumni pe soferul Catalin Predut. Mai mult, Madalin Paduraru a incercat sa il loveasca pe Predut cu un topor pe care il avea in masina, insa acesta a reusit sa se apere.


Sositi la fata locului, jandarmii i-au retinut pe agresorii Madalin Paduraru, de 23 de ani, Bogdan S. de 17 ani, ambii din municipiul Craiova, si Otilia Petrisor, de 21 de ani, din Bistret-Dolj, intocmindu-le actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU