16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPosturi scoase la concurs pentru Centrul de Cardiologie de la SJU

Posturi scoase la concurs pentru Centrul de Cardiologie de la SJU

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova a scos la concurs posturile de medici pentru Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară. Ieri, reprezentanții spitalului au anunțat că au fost publicate trei posturi de medic specialist în specialitatea cardiologie pentru Laboratorul de angiografie şi cateterism cardiac din cadrul Centrului de cardiologie, un post de medic specialist în specialitatea chirurgie cardiovasculară pentru Compartimentul de chirurgie cardiovasculară din cadrul Centrului de cardiologie și trei posturi de medic specialist în specialitatea ATI pentru Compartimentul ATI din cadrul Centrului de cardiologie – Secţia chirurgie cardiovasculară.
Pentru posturile de medic specialist concurează medici specialişti, confirmaţi în specialitatea respectivă.
În acest moment există activitate medicală în clinică,
dar nu permanentă.
Medicii fac doar intervenții medicale programate, nu și în regim de urgență pentru că nu se poate asigura linie de gardă. Centrul de Cardiologie este dotat corespunzător cu aparatură și materiale sanitare pentru astfel de intervenții de urgență, însă numărul de medici este insuficient pentru a putea asigura o activitate permanentă, o linie de gardă. Este nevoie de formarea unei echipe medicale, de scoaterea posturilor medicale la concurs.
Înscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Serviciul RUNOS, până pe 15 martie, ora 13.00, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la publicarea în Viaţa Medicală.
Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară a fost construită în patru ani și inaugurată la începutul lunii mai a acestui an. Valoarea echipamentelor și dotărilor din Clinica de Cardiologie Intervențională este de aproximativ două milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS