16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Pătraşcu luptă cu ACS Viitorul Băleasa pe patru fronturi

Sorin Pătraşcu luptă cu ACS Viitorul Băleasa pe patru fronturi

Antrenorul craiovean Sorin Pătraşcu şi secundul său, Sorin Popescu, s-au „încărcat“ cu optimism în acest început de an şi sunt gata să-i „molipsească“ şi pe fotbaliştii de la ACS Viitorul Băleasa, cărora le-au stabilit obiective precise pentru partea a doua a anului competiţional.
„Aşteptăm cu nerăbdare reluarea campionatelor de fotbal pe teren mare şi de futsal, pentru că, după cum bine ştiţi, noi suntem angrenaţi pe mai multe fronturi. Luptăm în campionatul judeţean la Liga a IV-a Olt, unde suntem pe locul 16, dar în retur vom presta un joc mult mai bun şi vom urca în clasament, apoi în campionatul de juniori B1, unde ne dorim să ne apărăm titlul de campioană, iar în ceea ce priveşte futsalul suntem lideri în seria 6 a Campionatului Naţional cu cinci meciuri – cinci victorii, la şase puncte de locul doi, şi avem ca obiectiv calificarea la turneul final, plus Cupa României, unde vrem să ajungem la turneul final“, a explicat Sorin Pătraşcu, pentru GdS.
La futsal, Băleasa are primul examen mare chiar sâmbătă, când va juca în sala de sport de la Işalniţa împotriva celor de la Informatica Timişoara, partida contând pentru returul optimilor de finală, iar emoţiile sunt mari: „Eu şi Sorin Popescu aşteptăm cu nerăbdare returul de sâmbătă cu Informatica Timişoara la futsal, unde în tur am făcut 6-6 la ei, un rezultat neaşteptat pentru toată lumea, pentru că am jucat cu o echipă foarte titrată din futsalul românesc. Returul se anunţă foarte greu, se joacă pe muchie de cuţit, sâmbătă, de la ora 13.00, la Işalniţa, în sală. Dacă ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei României la futsal, care va avea loc între 2 şi 7 martie, este un lucru extraordinar“.

Cantonament la Rânca

După meciul cu bănăţenii, tinerii fotbalişti de la ACS Băleasa vor pleca într-un stagiu de pregătire, sperând ca acesta să-i ajute în bătăliile viitoare astfel încât să fie realizate măcar 50% din obiective.
„Lotul este acelaşi de anul trecut, plus două transferuri, Cosmin Popescu şi Dinică Tudor, jucători tineri de 18 şi 20 ani. Am susţinut câteva amicale până acum şi am obţinut rezultate bune. Am făcut 3-3 la Mediaş cu Gaz Metan U17 şi înainte am mai disputat două jocuri amicale cu FC Bârza din judeţul Olt, pe care am învins-o cu 4-2 şi 5-2, apoi am mai jucat cu Fălcoiu, scor 6-2. Următorul test al echipei care joacă pe teren mare este programat duminică, când o să jucăm cu echipa a doua de la Işalniţa pe terenul Termo, de la ora 14.00. Apoi, cu ajutorul financiar dat de preşedintele Iulian Statie şi de Marian Vigu, o să plecăm într-un cantonament la Rânca, între 24 februarie – 1 martie, urmând ca la revenire să înceapă campionatele. La Liga a IV-a, campionatul începe pe 3 martie şi în prima etapă jucăm la Slătioara, iar campionatul de futsal pe 11 martie, la Işalniţa, cu Viitorul Ştiinţa Craiova. Sperăm ca obiectivele să fie îndeplinite măcar în proporţie de 50%“, a spus Sorin Pătraşcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS