14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrezenţi la Vatican, Sting şi soţia sa Trudie Styler au fost salutaţi de papa Francisc

Prezenţi la Vatican, Sting şi soţia sa Trudie Styler au fost salutaţi de papa Francisc

Papa Francisc i-a salutat miercuri pe muzicianul britanic Sting şi pe soţia acestuia, actriţa Trudie Styler, la terminarea audienţei generale pe care o susţine în fiecare miercuri în faţa credincioşilor reuniţi în piaţa Sf.Petru, informează Agerpres, citând EFE.

Întâlnirea a avut loc în Aula Paul al VI-lea de la Vatican, când Suveranul Pontif după tradiţionala cateheză, s-a apropiat de primul rând pentru a-l saluta pe muzician, îmbrăcat într-o cămaşă gri şi o jachetă de aceeaşi culoare, şi pe soţia acestuia Trudy, îmbrăcată complet în negru.

Papa Francisc i-a salutat personal, le-a strâns mâinile şi a schimbat câteva cuvinte cu artistul britanic şi cu soţia sa şi le-a făcut cadou o amintire de la Vatican.

Vedeta rock britanică şi soţia sa au putut asculta liturghia în care papa a criticat din nou idolatrizarea banilor şi a carierei în detrimentul copiilor, avertizându-i pe credincioşi să nu devină sclavii succesului, puterii şi tentaţiilor lumeşti.

Sting a compus muzica pentru spectacolul ‘The Last Judgement’, care recreează în mod audiovizual procesul de creaţie a Capelei Sixtine şi care se proiectează la Auditorium della Conciliazione din Roma, la câţiva metri distanţă de piaţa San Pietro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS