28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că se menţin două restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:
– DN10 Buzău – Braşov, în judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
– DN22 Smârdan – Măcin, în judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h.
De asemenea, din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, în judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.
În judeţul Buzău, pe podul nou situat pe DN2, se efectuează lucrări asupra rosturilor de dilataţie, începând de ieri, timp de aproximativ 4-6 zile, pe banda unu a sensului de mers Buzău – Râmnicu Sărat. Autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar în zona lucrărilor.
În judeţul Dâmboviţa circulaţia feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.
Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud sunt închise circulaţiei, din cauza ceţii dense.
În domeniul traficului aerian nu sunt anunţate probleme majore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS